Jak to/tamto działa, porady użytkowników

pawelbdg

Zadomawiam się
Mam ten zegarek i telefon POCO.
Miałem problem na początku.
Ale jakoś ustawiłem, że teraz odebrane połączenie w aucie łączy z głośnikami w aucie. Jak raz zadziałało poprawnie to już teraz jest OK. Wybrane połączenia również.
A pamiętasz może czy robiłeś zmiany na telefonie czy w ustawieniach samochodu żebym miał jakiś punkt zaczepienia?

andrzejkla

Zadomawiam się
A pamiętasz może czy robiłeś zmiany na telefonie czy w ustawieniach samochodu żebym miał jakiś punkt zaczepienia?
Z tego co pamiętam, to rozłączyłem telefon z zegarkiem, potem połączyłem z samochodem, a potem podłączyłem zegarek.
Od tej pory zaczęło działać poprawnie, tzn w aucie rozmawiam przez auto.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ostatnio przestało mi działać commander od s3xy buttons tzn połączenie z telefonem, nawet go wygrzebałem żeby go odłączyć na chwilę, włączałem i włączałem Bluetooth i nic. Aż wymyśliłem że może warto uruchomić ponownie telefon i się naprawiło.

pawelbdg

Zadomawiam się
Z tego co pamiętam, to rozłączyłem telefon z zegarkiem, potem połączyłem z samochodem, a potem podłączyłem zegarek.
Od tej pory zaczęło działać poprawnie, tzn w aucie rozmawiam przez auto.
Ostatnio przestało mi działać commander od s3xy buttons tzn połączenie z telefonem, nawet go wygrzebałem żeby go odłączyć na chwilę, włączałem i włączałem Bluetooth i nic. Aż wymyśliłem że może warto uruchomić ponownie telefon i się naprawiło.
Dziękuję wam, wywaliłem z telefonu samochód i zegarek, zresetowałem telefon, połączyłem jako pierwszy samochód a potem dodałem zegarek. Wszystko działa jak powinno :)