Zawsze jak takie rzeczy słyszę, to zastanawiam się, że jeszcze się ktoś na to nabiera. Nie ma to nie ma, idę do konkurencji. A później widzę na placach auta które stoją i nikt z tych zainteresowanych ich nie chce... ale ceny nie obniżą 😕Rabatow nie ma na EX30 bo podobno takie zainsteresowanie, dostepnosc od listopada 2024r
W przypadku EX30 to raczej MG4.Tesla znów rozwaliła system…
Ja się nie odnoszę do konkretnego modelu, bo tu każdy wybiera co mu pasuje.W przypadku EX30 to raczej MG4.
Sam zrezygnowałem z zamówienia na EX30 w dniu premiery MG w Polsce....
Tesla to zupełnie inny segment, zupełnie nie rozumiem że ktoś może ją stawiać za alternatywę.
Nie bardzo efekty tego parcia widać.Ja się nie odnoszę do konkretnego modelu, bo tu każdy wybiera co mu pasuje.
Tesla rozwaliła system przez to obniżanie cen, co skutkuje parciem na innych producentów. 👍
Jak Ktoś ma parcie na Teslę, bo teraz,Nie bardzo efekty tego parcia widać.
Wolą nie sprzedać niż też obniżyć.
Czasowe akcje rabatowe na wyprzedaż rocznika gdzieniegdzie, to raczej skutek tego nie sprzedania.
Ale zgadza się - gdyby nie Tesla, to pewnie sprzedaliby więcej i rabaty byłyby mniejsze.
Ale główny zysk, to możliwość zakupu taniej Tesli.
Dokładnie - ten nr z autopilotem chyba wyleczył mnie dokumentnie z tej marki.Jak Ktoś ma parcie na Teslę, bo teraz,
po tych kilku downgradach, to już nie jest wybór oczywisty.
Jaki nr z autopilotem?, bo ja nie mam z nim problemów. 🤷🏻♂️Dokładnie - ten nr z autopilotem chyba wyleczył mnie dokumentnie z tej marki.
Taki, że Tesla uważa iż należy do niej i może sobie z nim robić co chce teraz i w przyszłości, pomimo tego że kupujący zapłacił za niego z taką funckjonalnością jaka była w momencie zakupu.Jaki nr z autopilotem?,
Nikt normalny za to nie doplaca 20kzlTaki, że Tesla uważa iż należy do niej i może sobie z nim robić co chce teraz i w przyszłości, pomimo tego że kupujący zapłacił za niego z taką funckjonalnością jaka była w momencie zakupu.