Szkoda mi reputacji dobrej i innowacyjnej marki Tesla na takie gadanie ludzi, którzy nie jeździli tym autem albo garstki krzykaczy. Gdyby nie oni, to większość tych wspaniałych OEM -ów nadal upychała by po 30kWh w tunele środkowe i pod siedzenia, a Ty tutaj wypisujesz bzdety choć nie wiesz. To jest bardziej sportowe auto, a nie krążownik szos, więc ma trochę twardsze zawieszenie i mniej wygłuszenia, żeby obniżyć masę.w sumie czytam co piszesz i nadal nie wiem co chcesz udowodnić ale strasznie się w to zaangazowałeś - nie szkoda ci życia na takie pierdoły?
uważasz że tesla jest najlepsza na świecie? i dobrze - twoje prawo,
ja uważam że w porównaniu do europejskich marek jakościowo odstaje - mogę tak myśleć? mogę przedstawić swoje zdanie na forum dyskusyjnym czy muszę wystrugać z drewna mały ołtarzyk muska żeby tu pisać?
a co do tych wszystkich raportów - wiem jak to wygląda od drugiej strony i dlatego nie wierze w ich wiarygodność
Niewiele dodać, niewiele ująć. Model 3 ma zawieszenie normalne. Chce ktoś mieć miękkie, może kupić Model S lub X - tam jest pneumatyka, więc pewnie bardziej miękko. A Model 3 prowadzi się jak BMW 3.Szkoda mi reputacji dobrej i innowacyjnej marki Tesla na takie gadanie ludzi, którzy nie jeździli tym autem albo garstki krzykaczy. Gdyby nie oni, to większość tych wspaniałych OEM -ów nadal upychała by po 30kWh w tunele środkowe i pod siedzenia, a Ty tutaj wypisujesz bzdety choć nie wiesz. To jest bardziej sportowe auto, a nie krążownik szos, więc ma trochę twardsze zawieszenie i mniej wygłuszenia, żeby obniżyć masę.
Szkoda mi reputacji dobrej i innowacyjnej marki Tesla na takie gadanie ludzi, którzy nie jeździli tym autem albo garstki krzykaczy.
Gdyby nie oni, to większość tych wspaniałych OEM -ów nadal upychała by po 30kWh w tunele środkowe i pod siedzenia, a Ty tutaj wypisujesz bzdety choć nie wiesz.
To jest bardziej sportowe auto, a nie krążownik szos, więc ma trochę twardsze zawieszenie i mniej wygłuszenia, żeby obniżyć masę.
aż tak tyłek boli?! 😂🙈
Jako użytkownik wielu aut różnych marek europejskich (m.in. Saaby, Volvo, Mercedesy, Land Rovery), a także BMW i3 (w wersji zwykłej i sportowej) oraz amerykańskich (Jeepy) i mając porównanie do kilku PSA (Citroeny C5, Peugeoty 508)
naprawdę nie widzę, żeby Tesla odbiegała na niekorzyść w jakości. A w technologii - parę lat do przodu.
pewnie coś wiem ale pewnie nie o wszystkim mogę pisać publicznie - cenię swoją pracęPewnie wiesz coś, o czym nie wiem? Chętnie posłucham![]()
Masz na myśli Kondrata, Marka Kondrata - prawda?sądzisz że zazdroszczę wam tesli? przedni dowcip
elektryka wybierałem 9 miesięcy, w międzyczasie testowałem różne marki jak i indywidualne zabudowy - i tesla (jak i dwie inne niemieckie marki) odpadła na samym początku - i nie była to kwestia finansowa
jako użytkownik prawdziwej amerykańskiej (robionej w ameryce na tamtejszy rynek) motoryzacji od 11 lat mam wprost przeciwne zdanie - do europejskiej jakości amerykanom duużo brakuje
to wytłumacz te ciągłe żale właścicieli tesli na tym forum
tak se pisza żeby popisaćczy jednak jest coś na rzeczy?
bo nie rozumiem dlaczego 80% treści tego forum to żale właścicieli że coś odpada, coś nierówno, brakuje chlapaczy, wyciszenia, farba odpada, kufer się nie domyka itd
znajdź mi takie żale dotyczące innych marek tu na forum
pewnie coś wiem ale pewnie nie o wszystkim mogę pisać publicznie - cenię swoją pracę
(i nie podawaj tu przykładu Konrada z Killera)
Zastanawia mnie tylko, co sprawia, że czytasz i piszesz o Tesli, jeśli - jak mówisz - odrzuciłeś ją od razu na wstępie poszukiwań auta elektrycznego dla siebie. Redukcja dysonansu pozakupowego?
Doskonale Cię rozumiem. Ja jestem po 2 wyjazdach urlopowych w tesli i ponad 4kkm zrobionych po autostradach. Każdy km to przyjemność.nie - z każdym pokonannym kilometrem przekonuję się że to był dobry wybór - ale ciężko na tym forum trafić na inny temat niż tesla i jej właściciele skarżący się na jej braki
ale jeśli cię to uspokoi - w poniedziałek wracam do pracy po 3 tygodniach urlopu (nie mogę się już doczekać) i nie będe miał już czasu na takie długie dyskuje - ograniczę się do czytania i czasami skrobnięcia tu czy tam