Czy przy zamawianiu z Niemiec dostaniemy fakturę VAT którą możemy wliczyć w koszty?Bede zamawial w DE jak cos daj znac wezme i dla cieb czy przy zamówieniu z Niemiec dostajemy fakturę VAT którą możemy wliczyć w koszty
Czy przy zamawianiu z Niemiec dostaniemy fakturę VAT którą możemy wliczyć w koszty?Bede zamawial w DE jak cos daj znac wezme i dla cieb czy przy zamówieniu z Niemiec dostajemy fakturę VAT którą możemy wliczyć w koszty
Bede sie dowiadywal. Zakup powinien byc netto, i vat odprowadzony w PL. napewno nie chca wyslac do PL zobacze czy na odbior sie zgodza.Czy przy zamawianiu z Niemiec dostaniemy fakturę VAT którą możemy wliczyć w koszty?
A ile chcą za V3 w DE ?Bede zamawial w DE jak cos daj znac wezme i dla ciebie
530€ brutto.A ile chcą za V3 w DE ?
Bardzo chetnie bym kupil🤩Bede zamawial w DE jak cos daj znac wezme i dla ciebie
Jak juz ustale dokladnie wszystko to bede pisal na priv.Bardzo chetnie bym kupil🤩
Powiedz czy ty masz w nocy codziennie podłączony samochód czy jak masz niskie przebiegi to nie ładujesz baterii?Sugeruję nie spieszyć się bardzo z kupnem, tylko zobaczyć jak to z podstawowym 1-fazowym 3kW EVSE dziala.
Podpowiadam: 9000+ km i nadal nie kupiłem EVSE dla siły i nawet niema problemu!
PS: chyba że masz wydać kasę... Na poważnie to może będzie parę okazji na rok wykorzystać EVSE do gniazdka 3-fazowego. Wallbox to wąpię żeby był naprawdę potrzebny...
Tak, jak komórkę podpinam w jak staje w garażu odruchowo. Zasada - wjechałem do garażu - podłączyłem.Powiedz czy ty masz w nocy codziennie podłączony samochód czy jak masz niskie przebiegi to nie ładujesz baterii?
Tak sobie policzyłem cenę brutto (bez opłat abonamentowych, mocowych, które tak czy inaczej zapłacę w fakturze za dom). Mam G12w/k z Energi w woj. Pomorskim:Ta cena za prąd 0.38 to cena netto ? U mnie wychodzi z grubsza 0.65 PLN/ kWh i tak liczę sobie za prąd a cena jednostkowa całodobowa to 0.29 PLN/kWh
Strefa pom | Cena jedn.netto | Sieciowa zmienna | Jakościowa | Opłata OZE | opłata kogen | Cena netto | VAT | Cena brutto |
L2 | 0,2475 | 0,0569 | 0,0102 | 0,0022 | 0 | 0,3168 | 23% | 0,3897 |