krzyss
Pionier e-mobilności
Ma wszystko co jest miezbedne do bezpiecznego uzytkowania.to w końcu WB 3 nie ma tej droższej różnicówki w standardzie? wcześniej w kilku wątkach pojawiała się informacja, że ma
Ma wszystko co jest miezbedne do bezpiecznego uzytkowania.to w końcu WB 3 nie ma tej droższej różnicówki w standardzie? wcześniej w kilku wątkach pojawiała się informacja, że ma
Obstawiam, że zera brakowało i dlatego się nie uruchomiło...Myślę że w poprzednich instalacja była mniej starannie wykonana albo naruszona zębem czasu
odpowiedź jakbym słuchał politykaMa wszystko co jest miezbedne do bezpiecznego uzytkowania.
Słuchasz ekspertów z forumodpowiedź jakbym słuchał polityka. to ma czy nie ma? bo jeśli jednak nie ma to trzeba instalować go w domu jak zrozumiałem z wątku?
Administracja mi odpisala ze moc jaka moga podlaczyc to 3,7 KW. Jak patrze na stronie 9 to nie widze w ogole takiej opcji. Czy to oznacza ze wall connector nie obsluzy takiej mocy?
- Moc - w zależności od sposobu podłączenia 7,4 (jedna faza), 11 (trójkąt), 22,1 (3 fazy 400V) kW (s. 9)
- Można ją ustawić przy instalacji maksymalną moc wyjściową, więc jak potrzebujesz 11kW zamiast 22kW, to instalator może to ustawić i nie odda więcej (s. 9). Przy czym nie wiem czy to wystarczy jako ograniczenie...
- Model - Tesla Wall Connector Gen 3 (pierwsza strona instrukcji) albo "TPN: Numer części firmy Tesla" z tabliczki znamionowej (s. 5)
- "Niniejsza instrukcja dotyczy ładowarek Wall Connector oznaczonych numerem części 1529455-**-*. " (s. 4)
- Połączenie WiFi - "Ładowarka Wall Connector obsługuje tylko sieci 2,4 GHz i 802.11 w trybie infrastruktury z zabezpieczeniem WPA2/3." (s. 12)
Jedna faza ? Jesli jedna to wystarczy zwykle EVSE co dokladaja z autem.Administracja mi odpisala ze moc jaka moga podlaczyc to 3,7 KW. Jak patrze na stronie 9 to nie widze w ogole takiej opcji. Czy to oznacza ze wall connector nie obsluzy takiej mocy?
PopieramUdał bym wariata i wziął elektryka ( jak sie da) kazał mu zrobic zabezpieczenie na 3 fazy po 3,7 kW i bedzie akurat![]()