Miejsce chyba było zaplanowane pod centralny odkurzacz.Dzisiaj elektryk bawi sie w rozdzielni. Wallbox od Tesli już wisi. Z mocą przyłącza jestem na styk i pewnie będę zwiększał przydział.
Dokładnie! Odkurzacz jeździ sam, więc i miejsce się zwolniło. Pierwsze ładowanie już sprawdzone na aucie @danielm . Nie wybuchłoMiejsce chyba było zaplanowane pod centralny odkurzacz.
Ja kupiłem na Ali z wysyłką z Europy (7dni)gdzie taki uchwyt można kupic?
Pamietaj ze sam wallbox ma uchwyt do kabla. Widze ze @klinik dał wysoko wall connector to faktycznie lepiej nizej miec uchwyt. Ja mam na takiej wysokosci ze kabel wisi na wall connectorze i wpinam w wall connectorgdzie taki uchwyt można kupic?
Nie chciałem usyfionym kablem majtać po tak ładnym urządzeniuPamietaj ze sam wallbox ma uchwyt do kabla. Widze ze @klinik dał wysoko wall connector to faktycznie lepiej nizej miec uchwyt. Ja mam na takiej wysokosci ze kabel wisi na wall connectorze i wpinam w wall connector
Piszesz maila do serwisu ze chcesz z wysylka. Wysylaja Ci fakture i link do zaplaty (musisz podac wczesniej im VIN). Oplacasz. Wysylasz im oplacony przez siebie list przewozowy i wysylaja do Ciebie.Czy ten wallbox można jakoś z oficjalnej dystrybucji zamówić przez internet czy tylko w serwisie w Warszawie? Kto to może zamontować w garażu, każdy elektryk czy tylko gość z tesli?
Jedyne miejsce gdzie widzę to cudo do kupienia to allegro ale tylko wersje 22kW (ja potrzebowałbym 11kW).