Na jakiej stronie można to zamówić bo mi kieruje tego na stronę polską Tesli?Chyba pisalem wczesniej, 530 +20euro dostawa
Jak się zamawia w Niemczech to dostaje się fakturę VAT którą można wrzucić w koszty?
Na jakiej stronie można to zamówić bo mi kieruje tego na stronę polską Tesli?Chyba pisalem wczesniej, 530 +20euro dostawa
Z DE nie chca wyslac do PL. Ja chyba poczekam az sie u nas normalnie pojawi. Mialem kombinowac i zalatwiac ale chyba odpuszcze.Na jakiej stronie można to zamówić bo mi kieruje tego na stronę polską Tesli?
Jak się zamawia w Niemczech to dostaje się fakturę VAT którą można wrzucić w koszty?
Nie wiesz może ile zużywa Tesla w procentach przez 24 godziny jak stoi i nie podłączona do ładowaniaZakładam analizator, podejrzewam że straty to czuwanie samochodu, pobieranie OTA... bo samo ładowanie obliczam straty od teoretycznego maksymum 240*13*8godzin to co mi samochód raportuje.
Czytałem kiedyś że nie przekracza 1km/h. (jest dużo czynników - temperatura itd)Nie wiesz może ile zużywa Tesla w procentach przez 24 godziny jak stoi i nie podłączona do ładowania
Bez włączonych jakichkolwiek systemów monitorujących
Cieńsze, wygodniejsze kable.Czym różni się Wbox v3 od v2?
Najwazniejsze v3 nie wymaga dodatkowego zabezpieczenia w instalacji RCD, ma wifi, ciensze bardziej elastyczne kable oraz wygodniejsza mniejsza troche wtyczke type2Czym różni się Wbox v3 od v2?
No co ty. Juz mnie ta sytuacja wkurrr...Odebrałeś WBoxa?
Jaka jest cena i czy trzeba zamawiaćWall conector gen 3 można kupić w serwisie w Warszawie
właśnie kupilem👍