i tak i nie.ja kupiłem Pirelli SottoZero 3 235/40R19 PNCS z homologacją T0 dla Tesla po 1100 zł za sztukę, jak się ma samochód zaprawie 300 tyś. to nie ma co oszczędzać jakieś 1 tyś. prawda ?
Miałem podobnie na Camaroi tak i nie.
Kupiłem do Q7 micheliny za 1300zł sztukę i większej porażki nigdy nie miałem. Opony po jednym sezonie poszły do kosza. Po wielkiej irytacji kupiłem najtańsze chińczyki i jestem z nich bardzo zadowolony. tak więc cena to nie wszystko.
dlaczego specjalnym ??Ale my tu dyskutujemy o TM3 może trochę specjalnym samochodzie, a nie Q7 czy Camaro ok'
Ano dlatego że masz 500koni i są trochę inne przeciążenia. Lepiej nie ryzykować dlatego ja wziąłem prielli. Ale nie dyskutuje z kimś kto wziął chinczyki bo ma takie prawo. Taką też decyzję podjąłem w Camaro i było wszystko Ok. Jeśli chodzi o Teslę wyszedłem z założenia jak kolega @Kris57 że auto za ćwierć bańki musi mieć porządne opony.dlaczego specjalnym ??
z danych opony, zauważam że ani ciche ani energo/paliwo oszczędnebo nie ma silnika, który hałasuje i chodzi o ciche opony pcns i to co wyżej ...
A tymczasem i ciche i energio oszczędnez danych opony, zauważam że ani ciche ani energo/paliwo oszczędne![]()