Inne wygluszenia? Pierwszy raz slysze. Co dokladnie?to zależy która TM3, bo te z tego roku maja podwójna szybę z przodu i inne wygłuszenia ...
Niestety w dokladnie zrobionym elektryku (tesla takim nie jest) tych szumow nie slychac.A co do hałasu to jest cały wątek na ten temat.
I właśnie w elektryku bardziej słychać te szumy wiatru i opon, bo nie zagłusza ich silnik i wydech 😉😂
W dodatku do dobrego człowiek się przyzwyczaja
Niestety w dokladnie zrobionym elektryku (tesla takim nie jest) tych szumow nie slychac.
Pamiętaj, że mówimy tu o nowych samochodach a nie o starej dobrej motoryzacji. Rok przed kupnem tesli robiłem research i wziąłem na weekend różne auta. Od skody Kodiak po mercedesa e-klasę. I szczerze mówiąc nie ma większych różnic w wykonaniu, skasowaniu i jakości. Z tego co pamietam mercedes prawdziwą skórę w pakiecie amg miał tylko na bokach foteli natomiast środki tez były eko😂Ja od lat jeżdżę mercedesami.
Tesla daje mi wielką satysfakcję, ale oczywiście brak jej skóry z „krokodyla" i tej precyzji montażu.
Tyle ze te europejskie premium są już nudne w swej doskonałości i radość daje już tylko opcja full AMG.
Dla mnie Tesla daje emocje, tak jak mój stary 50+ mercedes, a on też nie jest perfekcyjny.
No i może o to chodzi, ludzie są na rożnym etapie życia i doświadczeń.