Jakie opony zimowe do TM3 ?

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
A tymczasem i ciche i energio oszczędne ;) Jeżdżę na nich już prawie rok i są naprawdę spoko.
a iPhone zawsze jest i będzie "amazing"
Nie mówię że nie, bo nigdy ich nie miałem, ale mówię że cena to nie wszystko i podałem przykład michelinów, które były gówniane.

ELuk

Pionier e-mobilności
Uważacie ze Michelin Alpin 5 to jest opona typu Chińczyk? Hmmm.., dziwne spostrzeżenie. Mój oponiarz uważa ze to najlepsza opona do Tesli, a pirelli nie są idealne, są poza tym głośniejsze. Ważne aby do elektryka była wzmocniona.
Ta gąbka która jedynie różni oponę ze znaczkiem tesli to w sumie pic..

Zarek1988

Posiadacz elektryka
A kwestia głośności w tm3 jest istotna, bo wygłuszenie fabryczne jest słabe,
Zastanawiam się nad tym. Albo ja jestem głuchy Albo Wy przewrażliwieni z tym hałasem. Całe życie jeździliśmy spaliniakami i nikt na hałas nie narzekał.
Nawet maluch miał miano najcichszego samochodu na świecie (kolanami zatkane uszy 😂). Mi osobiście nie przeszkadza hałas powietrza. Prędzej jakieś trzeszczenia plastików. Mam wrażenie że na nierównościach górna cześć lewego słupka mi trzeszczy. Ale to do ogarnięcia. Poza tym hałas jak w każdym innym aucie. Za to audio nadrabia🙂

Zarek1988

Posiadacz elektryka
A dla jasności sottozero 3 - moje mają hałas 69db
Z tego ck czytałem to są tez z hałasem 72db wersja seal inside

ELuk

Pionier e-mobilności
I te Pirelli i Micheliny będą dobre.
To są marki premium.
Jeżeli spełniają parametry to znaczek TO MO czy inny nie ma znaczenia, to tylko dodatkowa marża.