pmlody
Pionier e-mobilności
Jeździłeś na innych w takim samym aucie?Nie zgadzam się - bardzo dobrze sobie radzą na śniegu.
Jeździłeś na innych w takim samym aucie?Nie zgadzam się - bardzo dobrze sobie radzą na śniegu.
Nie, ale jeździłem po śniegu i było naprawdę superJeździłeś na innych w takim samym aucie?
Tak. Inaczej bym nie pisałNie, ale jeździłem po śniegu i było naprawdę superZero utraty przyczepności nawet jak się starałem. Ty jeździłeś na innych w tym samym aucie?
A to jak michelin daje tesla letnie to i takie wezmę zimowe. Te letnie michelkn to jakie konkretnie ? Maja ten rant?LR ma letnie 18stki michelin w standardzie. Pirelli 20 cali leca na Performance i duzo ludzi narzekalo ze Tesla zmienila.
Pirelli zimowe duzo gorzej wypadaja w testach
Ciekwsotka - Model Y 19 cali widziałem w salonie na Hankook
Letne maja rantA to jak michelin daje tesla letnie to i takie wezmę zimowe. Te letnie michelkn to jakie konkretnie ? Maja ten rant?
Bzdury gadasz kolego, próbowałem Tesle na tych oponach wrzucić w poślizg i nie dałem rady na śniegu a mam RWD.Ja mówię z praktyki. Jak jeździsz tylko po autostradach to ok, ale jak masz tak jak ja, że odśnieżarki zima jeżdżą tylko nie sypia i masz lodowisko na drodze to są bardzo źle.
Nie watpie…. Ale nie wierze w to ze Tesla zawsze robi cos w 100% przemyslanego… przyklad to M3 Performance gdzie z Michelin chwalonych za osiagi … przeszli na Pirelli ( nawet CarWow komentował, ze droga hamowania gorsza niz w starym modelu)Bzdury gadasz kolego, próbowałem Tesle na tych oponach wrzucić w poślizg i nie dałem rady na śniegu a mam RWD.
Nie zakłamujmy rzeczywistości Tesli wie co robi dając te opony do Tesli, może w innych auatach się nie sprawdzają ale tutaj działają super
Pewnie tak. Ważne że Tobie dobrze się na nich jeździ.Bzdury gadasz kolego, próbowałem Tesle na tych oponach wrzucić w poślizg i nie dałem rady na śniegu a mam RWD.
Nie zakłamujmy rzeczywistości Tesli wie co robi dając te opony do Tesli, może w innych auatach się nie sprawdzają ale tutaj działają super
To pewnie jakieś inne parametry uległy polepszeniu kosztem innych. Może zużycie energii spadło na nowych oponach? Tesla zmienia testuje monitoruje jak to co instalują się sprawdza i później dokonują korekt. Cały model produkcyjny ich polega na systemie w którym łatwo się wprowadza zmiany i nie trzeba czekać 5 lat na facelifting, opony chyba coś łatwo zmienićNie watpie…. Ale nie wierze w to ze Tesla zawsze robi cos w 100% przemyslanego… przyklad to M3 Performance gdzie z Michelin chwalonych za osiagi … przeszli na Pirelli ( nawet CarWow komentował, ze droga hamowania gorsza niz w starym modelu)