No jak bedzie termin od rekiJa mam plan zeby od razu na wulkanizacje jechac… patrzylem cos w okolicy co ma dobre opinie i znalazlem
No jak bedzie termin od rekiJa mam plan zeby od razu na wulkanizacje jechac… patrzylem cos w okolicy co ma dobre opinie i znalazlem
Pamietaj, ze mozes 200 pln odzyskac ( niestety na paliwo ) od Michelin … szczegoly na stronie - dziala tylko jak zamawiasz stacjonarnie z wymiana. W oponeo jest akcja podobna tylko bez wymiany i daja 150 na karcie.
Mała uwaga - nie na paliwo tylko do wydania na stacjach paliw. A kupić możesz co tam już chcesz - hotdogi, płyn do spryskiwaczy, kawę, wódkę...z tego co wyczytalem to bon na paliwo na stacjach gdzie da sie placic Mastercardem![]()
Wyjmij denkokurcze, jak? mi nie weszły dwa jedno na drugie do bagaznika...Zeby sie klapa zamykała...
Jak dla komfortu po dziurach to może i ok, choć wg mnie zbyt niskie ciśnienie może spowodować dobijanie felgą oraz zmniejsza prześwit właśnie kiedy jest najbardziej potrzebny.Wyjmij denko
172 Nm
W zimówkach daję 2,5 Bara
Wg mnie można kupić wszystko do 200zl, w tym paliwo. Akurat mam drugie spalinowe i zamierzam skorzystaćMała uwaga - nie na paliwo tylko do wydania na stacjach paliw. A kupić możesz co tam już chcesz - hotdogi, płyn do spryskiwaczy, kawę, wódkę...
Jest tez druga promocja jak sie kupuje przez oponeo to 150 pln na karte (bez koniecznosci zamawiania w wulkanizacji) … trzeba popatrzec jak kazdemu wyjdzie cenowo najlepiej … bo wulkanizacja tez musi zarobic swoje. Mi wyjdzie najtaniej kupic w sieci (nie oponeo) za ok… 750 pln sztuka Alpin 5 i zostac z gotowka w portfelu.Wg mnie można kupić wszystko do 200zl, w tym paliwo. Akurat mam drugie spalinowe i zamierzam skorzystać
Miałem jedną oponę na drugą + trzecia w poprzek wsadzona do schowku bagażnika I jeszcze jedna za fotelem pasażera...kurcze, jak? mi nie weszły dwa jedno na drugie do bagaznika...Zeby sie klapa zamykała...