ArturKorzen

Zadomawiam się
Ktoś rozwiązał problem brakującego asystenta parkowania w wersji 1st edition?

U mnie na razie bez postępów, dealer powiedział że nic nie wie, złożyłem reklamację na brakujące wyposażenie do Jeepa. Dzisiaj telefon, że Jeep ma wyjaśniać sytuację z dealerem ;)

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
dobra pochwalcie się wynikami zużycia w warunkach zimowych :) jak jest naprawdę? jaki zasięg maksymalny?

zdenek117

Nowy na Forum
A jak wygląda sprawa grzanej kierownicy? W żadnej opcji nie jest dostępna. Nie ma więc grzania kierownicy, czy jest to może wyposażenie standardowe?

Ryś

Zadomawiam się
A jak wygląda sprawa grzanej kierownicy? W żadnej opcji nie jest dostępna. Nie ma więc grzania kierownicy, czy jest to może wyposażenie standardowe?
Nie wiem jak to będze po wprowadzeniu do sprzedaży modelu hybrydowego, ale do tej pory nigdzie nie widziałem opcji wyposażenia z podgrzewaną kierownicą...
Wracając do tematu asystenta parkowania - właśnie wraz z wprowadzeniem hybrydy mają ten temat doprowadzić do porządku.

Ryś

Zadomawiam się
dobra pochwalcie się wynikami zużycia w warunkach zimowych :) jak jest naprawdę? jaki zasięg maksymalny?
Przez zimę zrobiłem tylko 2,5 tysiąca km. Codzienna trasa do pracy ok. 4 km w jedną i 4 km w drugą stronę. Jazda po mieście, gdy temperatura była ujemna z wstępnym podgrzewaniem kabiny - wyszło ok. 16 kWh na 100 km. Wydaje mi się to dobrym wynikiem...
Gdy robiłem dłuższą trasę, to w zależności od warunków pogodowych zasięg wynosił od 250 do 300 km oczywiście po drogach wojewódzkich.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Przez zimę zrobiłem tylko 2,5 tysiąca km. Codzienna trasa do pracy ok. 4 km w jedną i 4 km w drugą stronę. Jazda po mieście, gdy temperatura była ujemna z wstępnym podgrzewaniem kabiny - wyszło ok. 16 kWh na 100 km. Wydaje mi się to dobrym wynikiem...
Gdy robiłem dłuższą trasę, to w zależności od warunków pogodowych zasięg wynosił od 250 do 300 km oczywiście po drogach wojewódzkich.
no to bardzo fajne wyniki

ArturKorzen

Zadomawiam się
U mnie sprawa asystenta parkowania się wyjaśniła - nie ma i nie będzie. Za to dostałem rekompensate. Niby Jeep twierdził że wycofali że względu na brak części. Podobno robili z tego powodu rabaty. Zależy od zamówienia.

Grzana kierowca- nie mam i nie stwierdziłem potrzeby posiadania.

Zużycie mi wyszło jakieś 20-25 kWh. Niby auto garażowane ale na zwykłych trasach do sklepu/szkoły pokazywało mi właśnie 20/25 kWh podczas gdy wcześniej bliżej 14-16.

Ryś

Zadomawiam się
U mnie sprawa asystenta parkowania się wyjaśniła - nie ma i nie będzie. Za to dostałem rekompensate. Niby Jeep twierdził że wycofali że względu na brak części. Podobno robili z tego powodu rabaty. Zależy od zamówienia.

Grzana kierowca- nie mam i nie stwierdziłem potrzeby posiadania.

Zużycie mi wyszło jakieś 20-25 kWh. Niby auto garażowane ale na zwykłych trasach do sklepu/szkoły pokazywało mi właśnie 20/25 kWh podczas gdy wcześniej bliżej 14-16.
Czy nie będę zbyt wścibski, jeśli zapytam co otrzymałeś w ramach rekompensaty?
Pytam bo nie odpuszczę tego tematu - jeśli mi coś zaproponują, to chciałbym mieć jakieś porównanie...

Najnowsze dyskusje