No to jeszcze raz mam pytanie: dlaczego nie używacie RFID-a wygenerowanego przez aplikację?Ja w pierwszym kroku wskazałem lokalizację Włochy, ale w drugim już przy swoich danych wybrałem Polska. Pakiet 320kWh mi się pojawił i go zakupiłem, jutro wyruszam w trasę (CZ/DE) to będę testował. Oby zadziałało. RFID jeszcze nie dotarł (zamawiałem 19 kwietnia)...
Przeszło komuś ostatnio na Włocha?W ogóle to śmieszna jest ta kombinacja. W momencie pierwszego odpalenia aplikacji zabraniasz dostępu aplikacji do GPS-a. Wybierasz, że jesteś we Włoszech. Jeśli wybierzesz Rumunię to nie zadziała. Jeśli wybrałeś źle to przeinstaluj aplikację - znowu będziesz mógł wybrać.
Potem w czasie rejestracji wybierasz Rumunię. Ja wybrałem identyfikację po NIP. Wpisałem akurat mój NIP-UE (bo mam), ale w zasadzie dowolny ciąg składający się z dwóch liter (PL) i potem ciągu cyfr przechodził. Sprawdzałem. No i masz dostęp do abonamentów. Teraz możesz wejść w swoje dane osobowe i wypełnić już prawdziwymi danymi, z Polski. Nadal pozostaną dostępne abonamenty.
Ważne: nie dawaj dostępu do GPS-a, bo anbonamenty znikną.
Na iphone sie nie da wygenerowac.No to jeszcze raz mam pytanie: dlaczego nie używacie RFID-a wygenerowanego przez aplikację?
Liczyłem, że karta dojdzieNo to jeszcze raz mam pytanie: dlaczego nie używacie RFID-a wygenerowanego przez aplikację?
Taka informacje jest zawarta w jakimś dokumencie, który dostajesz przed zakupem?tak jak napisałem. Pakiet obowiązuje tylko na terenie Hiszpanii. Przekazuje jaka odpowiedz dostałem.
A właśnie. Ciekawe, czy da się zalogować na to samo konto na drugim telefonie z androidem. Tylko po to, żeby mieć kartę RFID. Zaraz spróbuję.Na iphone sie nie da wygenerowac.
Ja odpalam karta.