krzyss
Pionier e-mobilności
Tania i dobra !Tesla jest wręcz tania w porównaniu do rynku.
Chyba ze ktos zle trafi
Tania i dobra !Tesla jest wręcz tania w porównaniu do rynku.
Jak @cooler 😉Tania i dobra !
Chyba ze ktos zle trafi![]()
Cena spalinowek wzrośnie od nowego roku, dyrektywa coffe czy jakoś tak zacznie obowiązywać.Wszystkim spada sprzedaz, spalinowych tez. Jest drogo.
To już obowiązuje, na ceny ICE wpłynie zmniejszenie dozwolonej emisji CO2 wraz ze zmianą procedury według której jest to liczone. Jedne marki będą miały duży problem (patrzmy na VW), inne mniejszy (Toyota czy Volvo).Cena spalinowek wzrośnie od nowego roku, dyrektywa coffe czy jakoś tak zacznie obowiązywać.
Cały czas twierdzę że gdy auto dobrze złożone nie widzi serwisu więc jest OK, moje potrzebowało serwisu częściej niż inne i okazało się że serwis jest po prostu marnej jakości. Gorzej że każdy w końcu będzie tego serwisu potrzebował i wtedy pogadamyJak @cooler 😉
dobre"Po Serwisie ich poznacie"
Miałem też Poloneza, który co prawda był trochę awaryjny, choć nie tak jak Tesla, ale było sporo mechanicznych "wirtuozów" którzy czasem w parę minut ogarniali najczęstsze awarie, po praktycznie żadnych kosztach i często poprawiając fabrykę różnymi patentami które zapobiegały przyszłym awariom.dobre![]()
czyż to nie jest chichot losu i znak czasów? a teraz ciężkie pieniądze i samochody niedorobione.Miałem też Poloneza, który co prawda był trochę awaryjny, choć nie tak jak Tesla, ale było sporo mechanicznych "wirtuozów" którzy czasem w parę minut ogarniali najczęstsze awarie