eimi
Pionier e-mobilności
Był u mnie ostatnio mobiliny, to mówi że TMY cały czas ma zmiany. Electric viking wspominał że przydałyby się podwójne szyby z tyłu - przecież w TMY już takie są od jakiegoś czasu. HW4 chyba jakoś od połowy 2024. Dodatkowe wyciszenia, np. plastikowe nadkola z dodatkowymi wyciszeniami. Tył też konstrukcyjnie podobno zmieniony jakiś czas temu - całe odlewy z alluminium. Model 2024 jest o niebo cichszy i bardziej komfortowy od 2022 (nie mam porównania do 2023).
Jeżeli będzie taki przód jak na renderach no to w EU będzie się wyróżniał jakiś czas, na pewno będzie to lepiej wyglądało niż ten kicz w VW ale i tak szybko się opatrzy. Boki auta zupełnie nie pasują do tego futurystycznego przodu, lifting wygląda na niedokończony. I pewnie tak będzie, bo będzie to konsekwentne z cyber trackiem i robo taxi. Tył jeszcze gorzej, bo zachowali lampy z TM3 HL i dodali tylko belkę między nimi. Mam mieszane uczucia, poczekajmy na oficjalne zdjęcia.
Jeżeli będzie taki przód jak na renderach no to w EU będzie się wyróżniał jakiś czas, na pewno będzie to lepiej wyglądało niż ten kicz w VW ale i tak szybko się opatrzy. Boki auta zupełnie nie pasują do tego futurystycznego przodu, lifting wygląda na niedokończony. I pewnie tak będzie, bo będzie to konsekwentne z cyber trackiem i robo taxi. Tył jeszcze gorzej, bo zachowali lampy z TM3 HL i dodali tylko belkę między nimi. Mam mieszane uczucia, poczekajmy na oficjalne zdjęcia.
Last edited: