krzyss
Pionier e-mobilności
Zwlaszcza ze to napiecie po 30 minutach od ladowania, wiec mogla troche sie rozladowac.Możesz wytłumaczyć po czym wnosisz? W porównaniu do screena z kilku postów wyżej, napięcie jest prawie takie samo.
Zwlaszcza ze to napiecie po 30 minutach od ladowania, wiec mogla troche sie rozladowac.Możesz wytłumaczyć po czym wnosisz? W porównaniu do screena z kilku postów wyżej, napięcie jest prawie takie samo.
Źródło: https://www.reddit.com/r/TeslaModelY/comments/1m783p6You can check after delivery via Scan My Tesla or by looking for battery code BT5M in the vehicle info.
W homologacji dla starych nie będzie, bo nie było homologacji na nową baterię. Tak jak ja dostałem nowy silnik a potem pojawiła mi się czynność serwisowa wymiana naklejki oznaczenia silnika.No to w homologacji powinno byc oznaczenie baterii
To jeśli tak będzie to się okaże , że moja z 24 czerwca też może mieć nową baterie.Dziś rozmawiałem ze sprzedażą Tesla.
Dostałem info, że wszystkie Junipery teraz produkowane mają nowe ogniwa, ale nie zmienili homologacji.
Jest duże prawdopodobieństwo, że przy nowej homologacji zwolnią bufor dla usera.
Przecież widać po napięciach że masz już nowy pakietTo jeśli tak będzie to się okaże , że moja z 24 czerwca też może mieć nową baterie.![]()
Te LR RWD które maja już wyprodukowane też? Bo wtedy na 19” kołach już by było około 10% realnie więcej zasięgu względem AWD.Dziś rozmawiałem ze sprzedażą Tesla.
Dostałem info, że wszystkie Junipery teraz produkowane mają nowe ogniwa, ale nie zmienili homologacji.
Jest duże prawdopodobieństwo, że przy nowej homologacji zwolnią bufor dla usera.
Możesz coś więcej na ten temat napisać? Mi 1,5 roku temu przy okazji mobilek wymieniał naklejkę u podstawy słupka B, mówił że zła jakaś masa była tam.Tak jak ja dostałem nowy silnik a potem pojawiła mi się czynność serwisowa wymiana naklejki oznaczenia silnika.
Nie wiem jeszcze, ciągle mi to wisi a nie byłem jeszcze na serwisie gdzie mają to zrobić przy okazji. Podobno mam jakiś nowszy silnik a nalepkę od starszego.Możesz coś więcej na ten temat napisać? Mi 1,5 roku temu przy okazji mobilek wymieniał naklejkę u podstawy słupka B, mówił że zła jakaś masa była tam.