slaveq

Pionier e-mobilności
Hej,

właśnie wypełniam wniosek i mam kilka pytań, może wiecie:

1) W zakładce warunki umowy jest coś takiego. Co to ma być? Jak mam zdobyć kwalifikowany podpis elektroniczny jeśli takiego nie mam (nie mam działalności).
1667781601526.png

2) W zakładce załączniki widnieje taki tekst: 06-Pełnomocnictwo Właściciela / Współwłaściciela Pojazdu podpisane profilem zaufanym lub elektronicznym podpisem kwalifikowanym w celu złożenia wniosku wraz z klauzulą RODO dla Współwłaściciela . Skąd mam wziąć wzór tego pełnomocnictwa i czy jest potrzebne na wszystkich współwłaścicieli pojazdu?

slaveq

Pionier e-mobilności
Hej dostałem odpowiedź z funduszu w której muszę uzupełnić wniosek:
Pełnomocnictwo zostało podpisane jednostronnie. Dokument musi zostać podpisany zarówno przez mocodawcę jak i pełnomocnika. Dopuszcza się podpis odręczny lub elektroniczny (podpis zaufany lub elektroniczny certyfikat kwalifikowany).

Czy ktoś z was miał coś takiego? Podpisałem pełnomocnictwo profilem zaufanym mocodawcy, ale nie wiem jak podpisać to dwoma profilami. Czy ktoś z was wysłał skan pełnomocnictwa z odręcznymi podpisami i łyknęli?

//EDIT

Ok juz znalazłem przez stronę https://www.gov.pl/web/gov/podpisz-dokument-elektronicznie-wykorzystaj-podpis-zaufany można podpisać najpierw pierwszym podpisem a potem drugim

Last edited:

daniel

Señor Meme Officer
Podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego, bo ten ma całkiem dobry tytuł.
Po długim czasie zabrałem się do wypełnienia wniosku i mam wątpliwości czy to co widzę to jest poważna aplikacja internetowa, czy ktoś robi testy na produkcji. :unsure:

1671700548946.png

daniel

Señor Meme Officer
Naprawdę masz wątpliwości?
Może zboczenie zawodowe, ale jak widzę napis "test" wielkimi literami to wydaje mi się, że to nie powinno się wydostać poza komputer programisty, który to napisał. Spodziewam się
JavaScript:
console.log("dupa")
w kodzie strony.