Kolejne obniżki !!!

ELuk

Pionier e-mobilności
Przecież tu nikt niczego nie wybiela.
Odnosimy się tylko do stanu faktycznego takiego jaki jest. Można mieć życzenia żeby było coś co chcemy żeby było, ale w rzeczywistości jest to co jest.
Koń jaki jest każdy widzi i albo bierze chabetę, albo nie. Wylewanie żali i dyskusje na forach internetowych nic nie zmieniają.
Modus operandi tesli jest taki a nie inny, czy nam się to podoba czy nie.
Jedyne co możemy zrobić to wydać nasze pieniądze akceptując taką działalność lub nie.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Ale dalej widzę nie rozumiesz, w tesli nie można wybrać, zamówić auta z baterią konkretnego producenta. Czy tak trudno to zrozumieć? To tak jak byś chciał w tesli zamówić auto składane przez konkretną osobę z imienia i nazwiska, nie da się. Ale takie coś można na przykład w mercedesie. Tam można, tu nie można. Dla mnie proste, chcę nazwisko montera biorę to, chcę baterię konkretnego producenta biorę siamto, jest mi wszystko jedno, biorę teslę. Czego nie rozumiecie?
hahaha daruj sobie porównania, bo tylko się ośmieszasz. Porównuj lepiej ser do mięsa.
Bo Ty tak mówisz to tak jest?
Pytał pracowników salonu i u źródłą. Proste pytanie, dostał odpwiedzi i bajeczki.
A Tobie to Tesla płaci za wybielanie? Mam wrażenie, że tak.

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie rozumiem Was. Ktoś chciał baterię konkretną, pytał i prosił o to. Zapewniali go, że będzie. Potem jednak nie było. Temat drążył, bo przeczuwał takie scenariusz. A Wy każecie mu brać co jest i nie marudzic, że producent musi miec elastyczność? Naprawde?
Poważni jesteście? Proste pytanie - prosze o odpowiedz a nie bajeczki.
Wybielacie podejscie Tesli... a ono jest z zasady złe i gówniane.
Gdyby nie fakt, że produkt jest całkiem nie zły to nikt by z usług Tesli nie korzystał - nie kupował ich aut.

W moim przypadku jest, tzn będzie identycznie.
Tesla Y Performance, nie jest to mój wymarzony model. To tylko suma kompromisów. Chcę konkretną wersję Gdyby auto mi się podobało, inaczej bym podchodził. Ale nie kupuje sercem tylko głową.
My mu glownie doradzamy rezygnacje z zamowienia :)
Bo wymaga cos czego tesla nie oferuje po tym jak jakis baran z tesli mu naopowiadal pierdul przez telefon :)
Na szczescie nie potwierdzi mu tego na papierze wiec…

krzyss

Pionier e-mobilności
1 -Istotna jest jej pojemnosc a nie rodzaj.
= To powiedz mi o co bardziej walczy cały przemysł bateryjny o pojemność? czy o sposób /jakość /szybkość ładowania ??
2 -Zaden z producentow nie umozliwia wyboru baterii.
=Bo żaden nie montuje w tym samym czasie do tego samego auta dwóch "różnych" baterii z jednakowym oznaczeniem ?
Oczywiscie ze montuja rozne, tylko sie tym nie chwala. Bo to nie jest istotny parametr zamowienia dla producenta. Nie mozna wybierac baterii, tak jak nie mozna bylo wybierac kraju w ktorym wyprodukuja twoje auto. Tak juz jest. Ale walcz… moze cos zmienisz… a moze tesla wpisze Cie na czarna liste i zadnej nie zamowisz… tak tez robia ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
hahaha daruj sobie porównania, bo tylko się ośmieszasz. Porównuj lepiej ser do mięsa.
Pytał pracowników salonu i u źródłą. Proste pytanie, dostał odpwiedzi i bajeczki.
A co mial w zamowieniu ? BYD czy CATL ?

ypl

Pionier e-mobilności
Odradzam bardzo mocno koledze tesle, nie kupuj tego, na szczęście jest wolny rynek, i jest w czym wybierać, oszczędź sobie tej męczarni, kup coś innego. Dobrej nocy 😉

Raf24

Fachowiec
A co mial w zamowieniu ? BYD czy CATL ?
Czego ty człowieku nie rozumiesz , nie wybieram nie grymaszę ,Vin dostaję po zamówieniu i z Vin-u wynika ze dostanę CATL a przed zamówieniem miałem zapewnienie ze będzie BYD.(bo wszystkie są BYD )
Na lawecie do Polski jadą obok siebie i VIN-y F i E , Wydawacze z Wawy nie mają wpływu na przydział? OK , to niech nie wprowadzają w błąd przed podjęciem decyzji !.
Jak bym był nadal zainteresowany obecną wersją pozostało by branie z placu po VIN-e i koniec .

Cytat nadal aktualny
@Grzesiek
"Ale Osoby które kupiły już nic nie zmienią. Dlatego tak bronią tego co mają same."