Korzystanie z superchargera

Giacomo

Fachowiec
Dzisiaj 2 rzeczy : tak - dogrzewa baterie do obcej ladowarki:
Zrzut ekranu 2021-04-11 o 15.12.52.png

I teraz ciekawsza rzecz o ktorej nie wiedzialem , dobrze ze mlodziez bawila sie spotify - przy wlaczonej nawigacji i zaslonieciu calego ekranu map przez Spotify , kierunek nawigowania wyswietla sie nad autem :
IMG_B435B8BAC72A-1.jpeg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
No właśnie raz mi sie wyświetlało a raz nie i gamoń nie powiązałem tego z prawą stroną ekranu. A przecież o tym pisali na forach jakie to cudowne. Ale nie załapalem.
Mi wczoraj niedogrzewało, choć ustawiłem nawigacje na ładowarkę DC 50 kW. Ale byłem po trasie

sd tosia

Posiadacz elektryka
Dzisiaj 2 rzeczy : tak - dogrzewa baterie do obcej ladowarki:
A ta obca ładowarka to widoczna jest przy filtrowaniu iloma piorunkami?

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Dołączę się do tematu, na A4, odcinek płatny KAT-KRK, są dwa Orleny, Jaworzno(KAT) i Aleksandrowice(KRK).
Jaworzna nie ma w ogóle zaznaczonego, Aleksandrowice są ale bez opisu jaka moc ładowania (Trzeba na mapce zaznaczyć jeden piorun).

Pytanie następujące, czy jeżeli nie ma opisu na takiej ładowarce to TM3 rozpocznie podgrzewanie baterii?

krzyss

Pionier e-mobilności
Ustaw katowice SuC ;) dogrzeje i odrazu bedzie szlo... moje male doswiadczenie mowi ze na ladowarce 50kW jak nie dogrzeje to na dziej dobry idzie max 36kW... po 20 minutach idzie 47... czyli sporo idzie wczesniej na dogrzanie.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
musicie sami dodać. O ile pamietam to Tesla po ładowaniu sama zakwalifikuje do jakiej grupy przypisać. Wszystko poniżej 50 jest z jednym ale mocy nie poda
Okey, a jak dodać punkt ładowania? Nawet nie słyszałem że można z poziomu auta dodawać lokacje ładowania.