ME2Ja usunąłem
Pozdrawiam
ME2Ja usunąłem
Pozdrawiam
Kurde a moje wytarły się na podbiciuZIEMIA NIE JEST PŁASKA!!!
Nie chce mi się tłumaczyć już milionowy raz! Ziemia jest wklęsła! Dlaczego? Dwa niepodważalne dowody i nie chce mi się więcej wymieniać.
1. Gdyby była płaska to by się woda wylała.
2. Wystarczy popatrzeć jak się buty wycierają, no nie ?Ogólnie trochę z przodu, trochę z tyłu, taka łódeczka...
Bo masz pewnie krzywą stopę - takich się nie liczy. Średnia się liczyKurde a moje wytarły się na podbiciu![]()
A co ty tam gadasz, przecież widać, że nie jest ani płaska ani wklęsła:ZIEMIA NIE JEST PŁASKA!!!
Nie chce mi się tłumaczyć już milionowy raz! Ziemia jest wklęsła! Dlaczego? Dwa niepodważalne dowody i nie chce mi się więcej wymieniać.
1. Gdyby była płaska to by się woda wylała.
2. Wystarczy popatrzeć jak się buty wycierają, no nie ?Ogólnie trochę z przodu, trochę z tyłu, taka łódeczka...
Złudzenie optyczneA co ty tam gadasz, przecież widać, że nie jest ani płaska ani wklęsła:
Wypukła to wciąz nie kula, ziemia jest dyskiemNie jest płaska ani wklęska, znaczy jest wypukła 😉😂😎
Wypukła to wciąz nie kula, ziemia jest dyskiem![]()
Raczej cecha obiektywu. Ale posługuję się postrzeganiem rzeczywistości takim jak płaskoziemcyZłudzenie optyczne![]()