Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

p0li

Pionier e-mobilności
Jeśli chodzi o @Michal to cenię sobie jego wypowiedzi na forum - bardziej dzieli się wiedzą i opisuje swoje doświadczenia, a mniej swoje głębokie przekonania 😉
napisz coś ze tesla jest be to dostaniesz serią jego glębokich przekonań, a eluk będzie magazynki podawał 🤣

Last edited:

nabrU

Moderator
napisz coś ze tesla jest be to dostaniesz serią jego glębokich przekonań, a eluk będzie magazynki podawał 🤣

Plus coś o VAG trzeba dodać do pieca ;):ROFLMAO:

A propos referali to mam / miałem w sumie 7, a ostało się 6 (w tym 2 oczekujące), bo jeden zaginął (pewnie ktoś zrezygnował z zamówienia). Wszystkie ze stopki z Forum, w UK na żywo nikogo nie udało mi się przekonać ;)

slaveq

Pionier e-mobilności
Ja tylko zapytałem, nic osobistego. Jestem tutaj bardzo długo bo prawie trzy lata - referal miałem jeden (za który dziękuję ale był on po prostu kliknięty przez osobę na forum - niestety nie pamiętam kto to był). Trochę mnie zniesmaczył okres jak weszły te nowe polecenia. Wtedy na forum był festiwal prześcigania się kto ma większą stopkę i wysyp tematów POPATRZ NA ZDJĘCIE MOICH SMUTNYCH DZIECI - PODARUJ IM UŚMIECH I KLIKNIJ W MÓJ LINK POLECAJĄCY. Teraz to ucichło więc chciałem zapytać jak to się dzieje, że ludzie mają ich tyle.

Bronek

Pionier e-mobilności
To jest miłe, dawniej dawało tylko km ładowania i przedłużało o rok poprzednio darowane. Ale u nas byl i jest pewien haczyk w postaci braku możliwości ładowania.
Ja najbliższy SCh mam 150 km w Niemczech. A km mi jeszcze zostało do końca, tego roku ponad 17 000.
Referrale na długo wcięło, potem sie pojawilynw obecnej formie
Z prezentów wziąłem 2 Wallboxy, bagażnik rowerowy, z, 4 lata Premium .No i ciuchy..
Nigdy nie prosiłem o ten gest.
Tylko się udzielałem, wkur.. wiałem też . innych itp... Czasem coś tam doradziłem.
Koszty moje to uznanie mnie za durnego fanboya Tesli. No ale to moja najmniejsza wada.

Jacek_Lbln

Zadomawiam się
Marcin - bardzo Ci dziękuję za skorzystanie z mojego linka polecającego. To pierwsze polecenie więc radocha niesamowita (a będzie pewnie jeszcze większa jak wymienię punkty na boosta :D) !!!
Jakbyś miał jakieś pytania odnośnie odbioru/leasingu/ubezpieczeń/opon zimowych czy innych tematów jakie nurtują na początku (kilka tygodni temu to przerabiałem) - pisz śmiało - jeśli będę w stanie to chętnie pomogę (choć odpowiedzi na większość pytań można znaleźć tu na forum).

krzyss

Pionier e-mobilności
Fakt że pewnie szczęście, ja mam sporo postów na forum i jestem na nim prawie od początku, a mam tylko jedno polecenie stąd.
Tak że tego… 🙂👍
Takie smutne zycie emerytow forumowych ;)
Choc ja mam pewnie zbyt odwazne poglady to nikt nie klika :)

lookash_c

Pionier e-mobilności
Ciekawe czy czas, gdy były sugestie/polecenia konkretnych (najaktywniejszych) forumowiczów na stronie elektrowozu miał znaczenie?

Najnowsze dyskusje