Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

nabrU

Moderator
Henryk, gratuluję odbioru długo oczekiwanej (prawie 2 miesiące) Tesli Model 3. (y)
Jestem pewien, że samochód był wart oczekiwania i ten weekend jest dla Ciebie wyjątkowy.

viallos

Pionier e-mobilności
Dziękuję Mariuszowi za skorzystanie z mojego polecenia i odebranie Tesli. Wspaniały prezent na święta dla Nas obu.

Pozdrawiam

Michal

Moderator
Dziękuję Krzysztofowi za odebranie TMY z mojego polecenia! Mam nadzieję że będziesz zadowolony i do zobaczenia na ładowarkach!

Jeffero

Zadomawiam się
Wybaczcie jeśli temat nie od tego, nie znalazłem lepszego - dzisiaj agent leasingowy mi powiedział, że jeden jego klient własnie kupił Tesle i miał 2000zł rabatu za bycie poleconym. Nie wiem czy zmyśla, czy coś się zmieniło może? Ja wchodząc z linków polecających widzę tyllko 3 miesiące autopilota.

JM&JM

Posiadacz elektryka
2000 rabatu było w zeszłym roku dla kupującego. Przynajmniej mi się tak naliczyło

Michal

Moderator
Wybaczcie jeśli temat nie od tego, nie znalazłem lepszego - dzisiaj agent leasingowy mi powiedział, że jeden jego klient własnie kupił Tesle i miał 2000zł rabatu za bycie poleconym. Nie wiem czy zmyśla, czy coś się zmieniło może? Ja wchodząc z linków polecających widzę tyllko 3 miesiące autopilota.
Jak jest dostępny jakiś rabat, to widać go podczas zamawiania. Nie było od dawna rabatów gotówkowych za polecenie.

free66

Nowy na Forum
Gdzie się ogłaszacie z linkami do swojego refferala? Nie mogę tego nigdzie znaleźć :)