Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

KrzysztofFly

Moderator
Dziękuję Kamilowi i Mateuszowi za skorzystanie z mojego linku. Panowie zrobiliście sobie wspaniałe prezenty na święta, jestem pewien, że uśmiech na Waszych twarzach będzie pojawiał się jeszcze długo. Życzę Wam satysfakcji z zakupu, a także bezproblemowej eksploatacji.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Dzięki Marcin za odebranie samochodu w tym tygodniu! Szerokości.

6a8

Posiadacz elektryka
Dziękuję bardzo Marcinowi ( N. ) za skorzystanie z mojego linka do zamówienia TMY.
Szerokich gładkich dróg bez szuszarek, za to pełnych szybkich ładowarek :)

Paweł W

Zadomawiam się
Gratuluję odbioru autka Maciejowi oraz Maciejowi (to nie pomyłka 🤣). Mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł się odwdzięczyć klikając wasz link polecający 🥳 Pozdrawiam

nabrU

Moderator
Lech (jeśli jesteś członkiem tej społeczności), bardzo Ci dziękuję za zamówienie Tesli Model Y z mojego linka polecającego. Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz miał uśmiech od ucha do ucha odbierając swój nowy samochód. Co prawda mam TM3 ale gdyby coś, służę pomocą.

pmlody

Pionier e-mobilności
Michał B, dziękuję za użycie mojego linka do zamówienia. W ramach podziękować służę pomocą, gdybyś miał jakiekolwiek pytania. Śmiało pisz na priv ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie sądziłem , że jeszcze mnie to czeka, bo przecież zmarnowalem ponad 17 000km darowanych w poprzednich programach, jestem do tego stary i złośliwy. Powiem więcej wręcz obleśny. Do tego wybór "ludzi dobrej woli" na tym Forum jest teraz szeroki...
A tu imiennik założyciela ludzkości Adam uraczyl mnie 1000zł .

Serdeczne Dzięki i niech się ujawni po Nicku
Ps Obiecuję połowę tej kwoty dać na WOŚP

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Odwrotność prawa Murphy'ego : "Jeśli coś może pójść dobrze, to pójdzie. Nic nie jest tak trudne, jak wygląda."
Tego życzę wszystkim posiadaczom rezerwacji i oby skorzystanie z mojego polecenia dało im przynajmniej tyle frajdy co mnie z posiadania tych samochodów.
Mam ostatnio "branie" i tym razem "niewierny" Tomasz uwierzył w moc mego polecenia.

Dzięki

nabrU

Moderator
Zasłużone referale @Bronek (y)
Kilometry przepadły bo SuC nima, więc może 'wirtualna kasa' się wreszcie Ci przyda ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Zasłużone referale @Bronek (y)
Kilometry przepadły bo SuC nima, więc może 'wirtualna kasa' się wreszcie Ci przyda ;)
Kupie filtry i wycieraczki a moze model za 800 . WOŚP dostanie jak zwykle od nas co roku swoje ...plus premia . Trza sie kurna dzielić , bo to zawsze wraca