Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

KrzysztofFly

Moderator
Dziękuję Piotrowi i Miłoszowi za skorzystanie z mojego referrala przy zakupie modelu 3. Życzę zawsze szerokiej drogi, szybkich ładowarek na trasie i zadowolenia z zakupionych samochodów :).

inter

Pionier e-mobilności
Dziekuję Piotrowi za skorzystanie z mojego polecenia przy zakupie Tm3. Czekamy na odbiór.

krzyss

Pionier e-mobilności
Tomek ! Gratuluje modelu Y ! I dziekuje za uzycie mojego polecenia.
Zycze bezawaryjnej jazdy, szybkich ladowarek i jak bys potrzebowal jakiejs pomocy to wal jak w dym ! 🤩

Michal

Moderator
Dziękuję Szymonowi za skorzystanie z mojego polecenia i odebranie TM3!
Do zobaczenia w trasie ;)

inter

Pionier e-mobilności
Dziekuję Krzysztofowi, za skorzystanie z polecenia, na zakup TM3. Czekamy na odbiór.

TomekK

Zadomawiam się
Tomek ! Gratuluje modelu Y ! I dziekuje za uzycie mojego polecenia.
Zycze bezawaryjnej jazdy, szybkich ladowarek i jak bys potrzebowal jakiejs pomocy to wal jak w dym ! 🤩
Proszę bardzo 😁
Czyli jednak dostaje się bonus za Junipera, tylko kupujący nie dostaje rabatu...

krzyss

Pionier e-mobilności
Proszę bardzo 😁
Czyli jednak dostaje się bonus za Junipera, tylko kupujący nie dostaje rabatu...
Musiala byc jakas chwila ze dzialalo. Bo teraz juz sie nie da…

nabrU

Moderator
Aleksander, gratuluję odbioru nowej Tesli Model Y i dziękuję za użycie mojego linku referencyjnego (ciutkę osłodziło to ból spowodowany moim gapiostwem :rolleyes:). Życzę bezawaryjnej jazdy i dużo szybkich i bezawaryjnych ładowarek w niskich cenach (a najlepiej za darmo ;))