krzyss
Pionier e-mobilności
I ten rachunek za telefon 1000…. I same polaczenia 0202122 😛tez sprawdzales poczte w pine ? albo szukales crakersow przes astalaviste?![]()
I ten rachunek za telefon 1000…. I same polaczenia 0202122 😛tez sprawdzales poczte w pine ? albo szukales crakersow przes astalaviste?![]()
pine? Ja sprawdzałem pocztę mailx-em, komendy o, n, d etc. Pine to już GUI praktycznie było. Zaczynałem na SCO Unix, potem Solaris SunOs a dopiero potem linuxy.tez sprawdzales poczte w pine ? albo szukales crakersow przes astalaviste?![]()
Miałem z uczelni callbackaI ten rachunek za telefon 1000…. I same polaczenia 0202122 😛
A jaka zawrotną prędkość to byłaMiałem z uczelni callbackaInternet do mnie dzwonił a nie ja do niego
![]()
Mnie tak wolno działał net że jak goła babka mi się załadowała to już była staraA jaka zawrotną prędkość to była. Miło powspominać
To w funciakach było? Rzeczywiście szkoda...
To na pewno, ale najbardziej pomógł zjazd z górki 200m, dość mała średnia 100km/h, więc rekuperacja mogła się wykazać, a wiatr w plecy pewnie też nie zaszkodziłTaki wynik dzisiaj uzyskałem jadąc ok. 90% (angielską) autostradą (z 80mph na AP)
View attachment 26450
Strzelam, że winne było ładowanie na SuC z którego rozpocząłem ten odcinek i niezła temperatura.