Pulled the trigger ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
tez sprawdzales poczte w pine ? albo szukales crakersow przes astalaviste? ;)
I ten rachunek za telefon 1000…. I same polaczenia 0202122 😛

cooler

Pionier e-mobilności
tez sprawdzales poczte w pine ? albo szukales crakersow przes astalaviste? ;)
pine? Ja sprawdzałem pocztę mailx-em, komendy o, n, d etc. Pine to już GUI praktycznie było. Zaczynałem na SCO Unix, potem Solaris SunOs a dopiero potem linuxy.
Do dziś płynnie zasuwam w vi dzięki temu co się wtedy nauczyłem i wolę commandline od clickologii:)

cooler

Pionier e-mobilności
I ten rachunek za telefon 1000…. I same polaczenia 0202122 😛
Miałem z uczelni callbacka :) Internet do mnie dzwonił a nie ja do niego :)

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Miałem z uczelni callbacka :) Internet do mnie dzwonił a nie ja do niego :)
A jaka zawrotną prędkość to była :cool: . Miło powspominać

nabrU

Moderator
Shit happens jak się ma początki Alzheimera... :rolleyes:

1743160045786.png

cooler

Pionier e-mobilności

nabrU

Moderator
Taki wynik dzisiaj uzyskałem jadąc ok. 90% (angielską) autostradą (z 80mph na AP :ninja::devilish:)

1743370538953.png

Strzelam, że winne było ładowanie na SuC z którego rozpocząłem ten odcinek i niezła temperatura.

cooler

Pionier e-mobilności
Taki wynik dzisiaj uzyskałem jadąc ok. 90% (angielską) autostradą (z 80mph na AP :ninja::devilish:)

View attachment 26450

Strzelam, że winne było ładowanie na SuC z którego rozpocząłem ten odcinek i niezła temperatura.
To na pewno, ale najbardziej pomógł zjazd z górki 200m, dość mała średnia 100km/h, więc rekuperacja mogła się wykazać, a wiatr w plecy pewnie też nie zaszkodził :)

nabrU

Moderator
Dzisiaj mija równo 4 lata jak pożegnaliśmy się z samochodami ICE i rozpoczęliśmy przygodę z EV. Tak to wyglądało poniżej te 4 lata temu, kiedy ID.3 zastąpił Tiguana oraz gdy kilka miesięcy później do ID.3 dołączył Mii.

1743526383999.jpeg

IMG_20210811_085724.jpg

Wszystkimi EV zrobiliśmy do tej pory dokładnie 115 976 mil czyli 186 645 km (y) Oby tak dalej...