Pulled the trigger ;)

cooler

Pionier e-mobilności

Kszychu

Pionier e-mobilności
Można :)
Tak umierają fora :)
Nie zgodzę się. Czasem lepiej kogoś wrzucić do ignora i zająć sie przyjemniejszymi tematami niż użerać. Każdy ma gdzie indziej próg bólu, u mnie są to teorie spiskowe u innych twoje marudzenie. Dla zdrowia psychicznego warto ignorować pewne osoby ;)

cooler

Pionier e-mobilności
Nie zgodzę się. Czasem lepiej kogoś wrzucić do ignora i zająć sie przyjemniejszymi tematami niż użerać. Każdy ma gdzie indziej próg bólu, u mnie są to teorie spiskowe u innych twoje marudzenie. Dla zdrowia psychicznego warto ignorować pewne osoby ;)
Może.
Tylko że rozwój i nauka nie znosi świętego spokoju, trzeba wyjść ze strefy komfortu i wziąć udział w dyskusji, trzeba zadawać trudne pytania, bronić swoich racji ale też je weryfikować wobec faktów czy argumentów drugiej strony. Też bym chciał żeby życie z BEV było tak bezproblemowe, żeby nie warto było o tym pisać na forum, ale nie jest.

Ja "użerając się" na forum dowiedziałem się mnóstwo ciekawych rzeczy, między innymi od @paradox, który wobec nagonki na niego (kwestionował często użyteczność BEV) skasował konto i się wyniósł z tego forum - a wnosił ten element kija w szprychy samozadowolenia.

Jeżeli zignorujemy paru aktywnych userów, mających swoje zdanie na temat elektromobilności, to zostanie nam wzajemne poklepywanie się po plecach zwolenników Tesli czy VAG, bo reszta prawie nie występuje w przyrodzie albo się nie udziela wcale na forum.
No i jeszcze zostanie @nabrU który będzie nam podsyłał info z UK, które dla nas w PL są jak lizanie szyby w PEWEX-ie za czasów komuny i nijak nie odzwierciedlają naszych warunków zwłaszcza dalszych podróży po rubieżach PL.
Takie tam przemyślenia - tak się składa że brałem udział w zakładaniu Internetu na uczelniach technicznych w PL (można powiedzieć że przedemną nie było Internetu w PL hehe), więc jestem w temacie od początku istnienia pierwszych stron WWW i różnych forów - widziałem jak umierają i dlaczego.
Pewnie to naturanla kolej rzeczy: najpierw żywiołowa dyskusja, więc forum zyskuje popularność, potem kółko wzajemnej adoracji, butowanie tych co nie pasują do ideału, koniec forum.

pmlody

Pionier e-mobilności
paru aktywnych userów, mających swoje zdanie na temat elektromobilności
Dlatego mam w ignorach troli, a nie ludzi, merytorycznych :)

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Jeżeli zignorujemy paru aktywnych userów, mających swoje zdanie na temat elektromobilności, to zostanie nam wzajemne poklepywanie się po plecach zwolenników Tesli czy VAG, bo reszta prawie nie występuje w przyrodzie albo się nie udziela wcale na forum.
Ja od czasu do czasu klepnę jakiegoś posta (nie mam ani Tesli, ani VAG). Są też inni z kijankami, czy smaratmi

p0li

Pionier e-mobilności
Takie tam przemyślenia - tak się składa że brałem udział w zakładaniu Internetu na uczelniach technicznych w PL (można powiedzieć że przedemną nie było Internetu w PL hehe), więc jestem w temacie od początku istnienia
tez sprawdzales poczte w pine ? albo szukales crakersow przes astalaviste? ;)