Wojtek Wawa
Tesla Model 3 LR RWD 2025
Jednym z powodów, dla którego unikałem AWD były powszechne w nich wibracje. Winiłem za to półosie. Teraz widzę, że to uniwersalna wada tesli, szkoda.
Powodzenia z gwarancją.
Powodzenia z gwarancją.
Ja w spalinowym miałem problemy z wibracjami (czy to była Honda, Seat, Suzuki czy Hyundai), i trzeba było wyważać lub zmieniać opony.W żadnym samochodzie nie musiałem wyważać kół, a tu setki postów o wibracjach na kierownicy. Na innych forach moich samochodów też ich brak. O wyważaniu dynamicznym też tylko tu czytam. A przecież to elektryk, samochód którym nie lata się za dużo autobahnami.
Ale to nie wada 😀
Może tak powinienem przedstawiać szkodę parkingową, że to w sumie nie wada. Miałbym choć jeden referral, a może jak Ty miał ich nadmiar i nie nadążał ich wykorzystywać![]()
I na forach tych modeli były setki postów w tym temacie? Bo pojedyńcze wyważania kilkadziesiąt lat temu mi się zdarzały. Najczęściej po hamowaniu bez abs, albo gdy zgubiłem ciężarek starego typu.Ja w spalinowym miałem problemy z wibracjami (czy to była Honda, Seat, Suzuki czy Hyundai), i trzeba było wyważać lub zmieniać opony.
To odległe czasy, fora nie miały takiego zasięgu.I na forach tych modeli były setki postów w tym temacie? Bo pojedyńcze wyważania kilkadziesiąt lat temu mi się zdarzały. Najczęściej po hamowaniu bez abs, albo gdy zgubiłem ciężarek starego typu.
Cierpliwości @Wojtek Wawa, sprawdzenie wyważania mam zarezerwowane na czwartek rano i się wszystko okaże![]()