Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

Michal

Moderator
Dziękuję Joannie za skorzystanie z mojego polecenia!

nabrU

Moderator
Dziękuję Joannie za skorzystanie z mojego polecenia!

Pierwsze słyszę, aby żona kupiła Teslę ;). Zawsze mówiła, że oldskulowy Mii jej wystarczy :ROFLMAO:

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja przesyłałem np. kompromitujące zdjęcia potencjalnemu kupcowi Tesli (fotomontaż ale działał). Na fotce bylo jak klika, co innego niż mój referral np xxx itp. Większość szybko zaczęła klikać właściwie, gdy pytałem, czy partnerka/partner / dzieci i znajomi o tym wiedzą?

Kiedyś bylo większe prawdopodobieństwo, że ktoś użyje dane polecenia, teraz jest nas już wielu na forum itd.. Ale zawsze można użyć perswazji lub przekupstwa. Ja teraz biorę na litość... Ale nie dziala :)

piotr_ev

Fachowiec
nie wiem, sam chętnie bym się dowiedział skąd i dlaczego akurat mój link :) zacząłem pytać moich refero-biorców, choć ostatnio usłyszałem, że "tak po prostu wyszło" czyli po prostu szczęście ;)

to_masz

Posiadacz elektryka
Pierwsze słyszę, aby żona kupiła Teslę ;). Zawsze mówiła, że oldskulowy Mii jej wystarczy :ROFLMAO:
Twoja może nie, ale moja tak 😅
Ja to się zastanawiam, wy tych ludzi specjalnie nagabujecie żeby wam te referale brali? Czy ze stopki posta macie aż tyle kliknięć?
Jeśli chodzi o @Michal to cenię sobie jego wypowiedzi na forum - bardziej dzieli się wiedzą i opisuje swoje doświadczenia, a mniej swoje głębokie przekonania 😉