Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

nabrU

Moderator
Oj, moderator a dał się nabrać na samopromocję :p. Przecież free66 też ma link w stopce...

Michal

Moderator
Gdzie się ogłaszacie z linkami do swojego refferala? Nie mogę tego nigdzie znaleźć :)
Ogłaszamy się pisząc wartościowe treści na forum i w ten sposób pomagając innym użytkownikom, a oni w zamian odwdzięczają się używając naszych referali :)

KrzysztofFly

Moderator
Oj, moderator a dał się nabrać na samopromocję :p. Przecież free66 też ma link w stopce...
A ja myślę, że on jednak szukał działu z ogłoszeniami, kto komu i co, w zamian za 🤣🤣🤣🤣. Coś jak na grupach na twarzoksiążce 🤣🤣🤣🤣.

ELuk

Pionier e-mobilności
Ogłaszamy się pisząc wartościowe treści na forum i w ten sposób pomagając innym użytkownikom, a oni w zamian odwdzięczają się używając naszych referali :)
👍 Ale…
Jak to w życiu śmietankę biorą najlepsi 👍😕
Gratuluję wszystkim kolegom z sukcesami w referalach. Nie jestem tu dla refferali …
Staram się być tu pomocny i racjonalny i mam nadzieję, że moje wpisy są sensowne choć czasem jestem oskarżany za podawanie magazynków do karabinka „fanbojstwa tesli” Michała. Ale to nie tak… jak niektórzy myślą.
Uważam że trzeba korzystać z doświadczenia ludzi, którzy kupili Teslę w okresie jej pierwszego profesjonalnego zaistnienia, czyli gdzieś 2019-2021. Mają oni realne spojrzenie na te auta.
Oczywiście odcinam się tu od hejterow tesli, bo jak to hejerzy, kierują się emocjami i irracjonalizmem.

P.S. U mnie niestety tylko jeden refferal poszedł😉🤔😕🙂, za który dziękuję kolejny raz 👍

free66

Nowy na Forum
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Myślałem, że jest specjalny wątek w tym celu utworzony.

Bronek

Pionier e-mobilności
1. Czy będzie nastepny program.
A jeśli tak, to czy punkty ewentualnie pozostałe będą aktywne. (wątpię)
2. Jak długo będzie można odbierać fanty?