Jak nie piszą że jest bezwypadkowy, to już nawet można nie zakładać.Akurat to to trzeba zawsze z góry założyć![]()
W każdym razie w tym kontekście (oraz przebiegu) cena już nie wygląda specjalnie atrakcyjnie.
Jak nie piszą że jest bezwypadkowy, to już nawet można nie zakładać.Akurat to to trzeba zawsze z góry założyć![]()
Przebieg 107tys - tak jak pisałem, duża bateria = spory przebieg.https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volkswagen-id3-volkswagen-id-3-77kwh-pro-s-ID6He82Y.html
Tanio i nie tylko do miasta bo realnie minimum 400km.
Ktoś kiedyś wysnuł śmiałą teorię że takich ładowań 25-75 można zrobić 10 razy więcej niż takich 0-100, przy tym samym wpływie na degradację.
bo jeszcze 1 bardzo istotny aspekt wpływa na degradację.Logika by to podpowiadała niemniej hybrydy PHEV jadą cyklem 0%-100% dzień w dzień (jeżeli zasięg to zazwyczaj deklaratywne 50km a realne 35km) a taka KIA daje 7-letnią gwarancję na baterię i przy całkiem sporym limicie kilometrów. Tam oczywiście jest jakiś bufor niemniej rozmiar baterii wyklucza by sięgał np 20% nominalnej pojemności. Tak wiec do końca nie wiem jak z tym ładowaniem (ja elektryka ładuję codziennie do 75% a schodzę do ok 50% - lubię mieć jednak zapas w "baku")
nie miał bezywpadkowe zaznaczone jeśli to ten co kojarzęFajne eC4 było w atrakcyjnej cenie i, co było do przewidzenia, szybko poszło.