Kupować, czy nie? Oto jest pytanie...

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Czołem,

chwilę mnie nie było. Zdziwiłem się bardzo, bo wczoraj zadzwonili do mnie z centrali Hyundaia z przeprosinami za sytuację związaną z odwołaną na miejscu jazdą testową.

Zdziwili się, że jakikolwiek salon rości sobie prawo do kaucji większej niż złotówka (potwierdzenie danych przez kartę) i w ramach przeprosin, zaproponowali mi Ioniqa 5 Uniq RWD z 2023 roku za, uwaga...

170 tysięcy złotych.

Teraz, kiedy nastawiłem się, żeby Ioniqa pożegnać, mam twardy orzech do zgryzienia...

Na weekend jestem umówiony na jazdę testową (dwudniową). Jeśli macie jakieś pytania co do wersji 2023, śmiało piszcie. Mogę Wam nawet coś nagrać ;)

Odgrzewany kotlet zawsze smakuje najlepiej.
No, w końcu realistyczna cena, to z większą baterią, prawda? Jazda testowa pomoże Ci odpowiedzieć na pytanie. Przetestuj go w różnych warunkach.

Ev3

Pionier e-mobilności
, zaproponowali mi Ioniqa 5 Uniq RWD z 2023 roku za, uwaga...

170 tysięcy złotych.
To cena brutto za model z dużą baterią?
Teraz, kiedy nastawiłem się, żeby Ioniqa pożegnać, mam twardy orzech do zgryzienia...
Jak się nie zdecydujesz, to prośba: i tak powiedz że bierzesz, wezmę go za Ciebie (na firmę, więc nie podawaj na kogo na razie).

Runior

Zadomawiam się
Zdziwili się, że jakikolwiek salon rości sobie prawo do kaucji większej niż złotówka (potwierdzenie danych przez kartę) i w ramach przeprosin, zaproponowali mi Ioniqa 5 Uniq RWD z 2023 roku za, uwaga...

170 tysięcy złotych.
Czy to była cena za samochód bez przebiegu? Z dotacją wychodziłoby taniej niż Corolla.
Mam nieodparte wrażenie, że po wejściu MY2025 Ioniqa 5 i EV6 dealerzy zostaną ze starymi modelami jak Himilsbach z angielskim.

melex

Fachowiec
Czy to była cena za samochód bez przebiegu? Z dotacją wychodziłoby taniej niż Corolla.
Mam nieodparte wrażenie, że po wejściu MY2025 Ioniqa 5 i EV6 dealerzy zostaną ze starymi modelami jak Himilsbach z angielskim.

Tak. Samochód bez przebiegu. Nówka z salonu. MY2023 w wersji UNIQ z dużą baterią i napędem na tył.
Z dotacją jeszcze taniej wyjdzie. O ile się pojawi ;)

nabrU

Moderator
To chyba jakaś szersza akcja Hyundai'a bo i u nas takie ceny:

1723220929284.png

Najnowsze dyskusje