melex
Fachowiec
Serwis mnie nie interesuje, chcę brać na wynajem długoterminowy.No ja bym się zastanowił, tylko weź pod uwagę, że to auto jeszcze trzeba będzie serwiswać. A przy tym poziomie kompetencji...
Serwis mnie nie interesuje, chcę brać na wynajem długoterminowy.No ja bym się zastanowił, tylko weź pod uwagę, że to auto jeszcze trzeba będzie serwiswać. A przy tym poziomie kompetencji...
No, w końcu realistyczna cena, to z większą baterią, prawda? Jazda testowa pomoże Ci odpowiedzieć na pytanie. Przetestuj go w różnych warunkach.Czołem,
chwilę mnie nie było. Zdziwiłem się bardzo, bo wczoraj zadzwonili do mnie z centrali Hyundaia z przeprosinami za sytuację związaną z odwołaną na miejscu jazdą testową.
Zdziwili się, że jakikolwiek salon rości sobie prawo do kaucji większej niż złotówka (potwierdzenie danych przez kartę) i w ramach przeprosin, zaproponowali mi Ioniqa 5 Uniq RWD z 2023 roku za, uwaga...
170 tysięcy złotych.
Teraz, kiedy nastawiłem się, żeby Ioniqa pożegnać, mam twardy orzech do zgryzienia...
Na weekend jestem umówiony na jazdę testową (dwudniową). Jeśli macie jakieś pytania co do wersji 2023, śmiało piszcie. Mogę Wam nawet coś nagrać
Odgrzewany kotlet zawsze smakuje najlepiej.
To cena brutto za model z dużą baterią?, zaproponowali mi Ioniqa 5 Uniq RWD z 2023 roku za, uwaga...
170 tysięcy złotych.
Jak się nie zdecydujesz, to prośba: i tak powiedz że bierzesz, wezmę go za Ciebie (na firmę, więc nie podawaj na kogo na razie).Teraz, kiedy nastawiłem się, żeby Ioniqa pożegnać, mam twardy orzech do zgryzienia...
Czy to była cena za samochód bez przebiegu? Z dotacją wychodziłoby taniej niż Corolla.Zdziwili się, że jakikolwiek salon rości sobie prawo do kaucji większej niż złotówka (potwierdzenie danych przez kartę) i w ramach przeprosin, zaproponowali mi Ioniqa 5 Uniq RWD z 2023 roku za, uwaga...
170 tysięcy złotych.
ale ta akcja, to się dzieje w Polsce czy w krainie mlekiem i miodem płynącej?zaproponowali mi Ioniqa 5 Uniq RWD z 2023 roku za, uwaga...
170 tysięcy złotych.
Tak. Z większą. Uniq.No, w końcu realistyczna cena, to z większą baterią, prawda? Jazda testowa pomoże Ci odpowiedzieć na pytanie. Przetestuj go w różnych warunkach.
ZaklepaneTo cena brutto za model z dużą baterią?
Jak się nie zdecydujesz, to prośba: i tak powiedz że bierzesz, wezmę go za Ciebie (na firmę, więc nie podawaj na kogo na razie).
Czy to była cena za samochód bez przebiegu? Z dotacją wychodziłoby taniej niż Corolla.
Mam nieodparte wrażenie, że po wejściu MY2025 Ioniqa 5 i EV6 dealerzy zostaną ze starymi modelami jak Himilsbach z angielskim.
Oui Mysje!ale ta akcja, to się dzieje w Polsce czy w krainie mlekiem i miodem płynącej?![]()