W DE zamawiasz bez vinu w cenie 499euro. Ja również mam zrobione w ten sposób z wtyczką duża siła 32A.Wymyśliłem, że WallBoxa Tesli zrobię na taką wtyczkę siły 32A bo akurat mam takie wyjście w domu. Do tego powieszę na haczyku i będę mógł sobie czasami zabrać do teściowej żeby jej podkręcić obroty licznika elektrycznegoale jak otworzyłem pudełko to to mobilne za bardzo nie jest
. Ale zrobiłem wg planu i wisi na haczyku
. Do kolegi który szuka gdzieś na shopieTesla - w Tesli kosztuje 2350 PLN jedyny problem to trzeba mieć VIN - niekoniecznie samochód i kupić bezpośrednio w serwisie... można sobie zrobić lub kupić przejściówkę z 16A do 32A lub odwrotnie
ps. na alllegro widziałem WallBox Tesli za 3900PLN. Przez chwilę zastanawiałem się czy to jest ten sam....
Od tesli są tylko jednofazowe bo ładowarka jest jednofazowaKoledzy a może ktoś wrzucić fotkę tej przejściówki ? Czy po jednej stronie jest siła o po drugiej wejście do ładowarki którą dostaliśmy w tesli?
Ja ostatnio dokupiłem w promocji na aliexpress, do swojego zestawu urządzeń, EVSE Feyree 11kW z wtyczką tzw. małą siłą 16A, za całe 798,51 zł. Wysyłka była z Polski i doszła w 2 dni. Z tego co widzę, to aktualnie można ją kupić za niecałe tysiąc złotych.Niech ktoś poleci ładowarkę przenośną do gniazdka siłowego. Wolę taką niż nieprzenośne pudło na ścianę w garażu, bo chcę podkradać prąd u rodziców będąc w odwiedzinachCzy firma Zencar jest w miarę ? Polećcie coś
pozdroooo
No właśnie FV na aliexpress nie uświadczysz, a i gwarancja też pewnie trudna do wyegzekwowania. Ja osobiście stwierdziłem, że w cenie 798,51 zł warto.Kurde, no miałem Zencara właśnie kupować, bo mega polecany, sporo opcji, a cena nie jest jakaś kosmiczna, ale teraz to Feyree kusi... A @KrzysztofFly jak z fakturą na to i gwarancją?