Dobra, on był tam gościem w sumie. Ja patrzę z perspektywy kogoś spoza. Nie chcę tam parkować i uważam, że doliczanie opłaty za parkowanie jest bez sensu. Zostawiam samochód na powiedzmy 4 godziny, gdzie sobie doładuję praktycznie do 100%, a oni kasują mnie za 24 godziny z góry. Góralskość intensifies.Nie. OP dolicza sobie koszt parkingu i wychodzi mu za drogo. Stąd oburzenie. Żeby narzekać na ładowanie za 70 ze sesję to musiałbys naładować kilkanaście kWh żeby to wychodziło drogo.
To tak jakby sprzedawali mąkę tylko w paczkach po 20 kg. Przez to nie skorzystałem w Szklarskiej, Ja muszę planować jakieś dodatkowe ładowania pod korek albo jadę do Czech. Oni nie mają klienta. Tak się robi biznes.
W sumie to te ładowarki na Plugshare są źle oznaczone. Jakieś nieogary wpisały w cenę "tylko dla gości hotelowych" zamiast zaznaczyć ją jako Restricted Access. Zaraz je wszystkie powywalam do Restricted, żeby nie było wątpliwości, że w Szklarskiej nie ma żadnej publicznej ładowarki i to jest dziura na mapie.
W sumie to dlaczego na plugshare są checkboxy Access Restrictions, ale na górze się nie zaznacza Restricted Access.
Last edited: