Kombinacja Bonnet z referalami, kilka ladowan na Lidlach, ładowanie auta na kempingu, czasem parking z ładowaniem w cenie. Do tego bodajże 3 ładowania, gdzie nigdy nie dostałem obciążenia karty (apki BeCharge, JuicePass i mobility+). Błąd ładowarek bo w innych miejscach obciążenia mialem. Nie planowałem wydać aż tak mało

, celowałem pomiędzy 700 a 1000zl a że wyszło mniej przez błędy ładowarek, które energię daly a pieniędzy nie pobraly (brak w ogóle w historii ładowania).. cóż, płakać nie będę

. Ale zmierzam do tego, że wcześniej jednak jak zaplanuje się trasę, wybierze korzystniejsze ceny to jednak można zaoszczędzić. Jak w drodze powrotnej było już za późno i miałem zamkniętego Lidla w Brnie, to szukałem raczej tańszej ładowarki w apce ChargeUp niż droższej. Różnice potrafią być spore.
Pytanie do innych odnośnie cen Greenwaya. Po podwyżkach Shell Recharge pokazuje ciągle stare ceny na GW. Nawet testowo użyłem kartę 1 listopada na dwóch ładowarkach i na wolniejszej w MOP Leonia wyszło mi 1.84zl za kWh a na szybszej w Niepruszewie 2.27zl. Apka podaje, że to ceny netto. Czy finalnie te ceny takie zostaną czy wystawia fakturę na ceny aktualne po podwyżkach? Kia charge też pokazuje ceny z GW sprzed podwyżek. Nigdy nie ładowałem na GW innymi aplikacjami i zrobiłem teraz testowo to sprawdzić. Ciekawi mnie jaki będzie finał.