Lakier Tesla Model 3 LR 2021 :(

podicool

Zadomawiam się
Polecam zakup przednich chlapaczy od tesla lub inne lakier na progach u mnie jest bardzo delikatny, ale jak czytałem u innych też. Moja TM3 ma nie całe 2 miesiące i 3000 km. Poruszam się praktycznie po ulicach Warszawy bez szutrów. A Lakier nie wytrzymał. Nigdy nie miałem żadnej obcierki lub wypadku. Lakier zbiera się jak na zdrapce lotto i ugina się pod paznokciem jak plastelina. Pierwszy kontakt z serwisem tesla warszawa nie podlega gwarancji. Jak trochę ponarzekałem , że to schodzi pod palcem to powiedzieli przyjedź obejrzymy i zdecydujemy. Będę dawał znać jak do tego się odniosą.

Attachments

• IMG_4090.jpeg
    IMG_4090.jpeg
    406,5 KB · Liczba wyświetleń: 205
  • IMG_4091.jpeg
    IMG_4091.jpeg
    360,1 KB · Liczba wyświetleń: 191
  • IMG_4092.jpeg
    IMG_4092.jpeg
    414,2 KB · Liczba wyświetleń: 187
  • IMG_4095.jpeg
    IMG_4095.jpeg
    409,5 KB · Liczba wyświetleń: 168

Bronek

Pionier e-mobilności
Gdzie te czasy, w których progi były specjalnie pokrywane barankiem dopiero lakierowane.
Ewidentnie coś tu jest spider... lakierniczo w tej partii. Bo chyba nie jest to nagminne. Choć lakier jest slaby ale nie aż tak.
Wyglada tak jaby sie samemu pomalowało na nieprzygotowane podłoże np tłuste.

Last edited:

podicool

Zadomawiam się
No nic nie da oklejanie ani hlapacze. Odeszłaby razem z folią albo porysowało się od hlapaczy. Chyba tylko serwis :(.
Ale teraz jak dochodzić swoich prawa, już przez telefon mi powiedziano , że uszkodzenie mechaniczne i nici z reklamacji. Ale jeszcze mam podjechać aby zobaczyli na żywo.

slaveq

Pionier e-mobilności
Tak jak ktoś lubi to tak :) jednak trzymam kciuki za naprawę. A widziałem na allegro folie ochronne na nadkola niestety nie dla modelu 3. Widział ktoś coś takiego do kupienia na AliExpress albo amazon?