Lakier Tesla Model 3 LR 2021 :(

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Ja prewencyjnie dzisiaj odebrałem auto z oklejania progów PPFem.
Wygląda fajnie, myślę że niebawem zdecyduje się na oklejenie cełej reszty.

Bartosz

Pionier e-mobilności
Ja prewencyjnie dzisiaj odebrałem auto z oklejania progów PPFem.
Wygląda fajnie, myślę że niebawem zdecyduje się na oklejenie cełej reszty.
Dobra decyzja. Lepiej wydać kilka stów i mieć nadzieję, że to pomoże, niż biernie czekać, aż się uszkodzi, potem wydać 1500zł na lakiernika i wtedy te kilka stów na folię. Alternatywnie można walczyć z producentem, ale nawet jak się wygra, to trzeba odstawić auto na kilka dni, a jak się nie jest z Warszawy to niezła logistyka i strata czasu, taniej wyszłoby mi ostatecznie samemu oddać to do lakierowania i na koniec producent i tak nie nakleiłby folii, wiec będzie to trzeba zrobić we własnym zakresie lub za jakiś czas znowu udać się w ramach wywalczonej gwarancji do Warszawy.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Dobra decyzja. Lepiej wydać kilka stów i mieć nadzieję, że to pomoże, niż biernie czekać, aż się uszkodzi, potem wydać 1500zł na lakiernika i wtedy te kilka stów na folię. Alternatywnie można walczyć z producentem, ale nawet jak się wygra, to trzeba odstawić auto na kilka dni, a jak się nie jest z Warszawy to niezła logistyka i strata czasu, taniej wyszłoby mi ostatecznie samemu oddać to do lakierowania i na koniec producent i tak nie nakleiłby folii, wiec będzie to trzeba zrobić we własnym zakresie lub za jakiś czas znowu udać się w ramach wywalczonej gwarancji do Warszawy.
Dokładnie wyszedłem od tego samego. Szkoda że monet zabrakło na okleinie całości, ale w swoim czasie :) Na ten czas w jakiś słoneczny weekend umyje ręcznie i nałożę dobry wosk.

Rap

Nowy na Forum
Podkarpacie, jak Podkarpacie ale moim zdaniem oklejanie Tesli ma bardzo pozytywny aspekt ochronny.
Ja okleilem caly samochod folia w K-cach za 6800 brutto.
A przy okazji wyglada chyba calkiem fajnie. 😁
Hej, czy możesz polecić swoją "oklejarnię"? Jakieś namiary?