Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?

• Thread starter Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
  • Start date
  • Tags
    None

Jobski

Fachowiec
Frunk dojechał, zamontowany
Zamawiałem tu na Ali
Suma część + przesyłka wyszła taniej niż na tych ogłoszeniach z darmową wysyłką
Część szła prawie 1,5 miesiąca
Zawartość torby z bagażnika mieści się idealnie, zostaje jeszcze miejsce na jakieś drobiazgi.
Montaż zajmuje 5 minut i potrzebny jest tylko płaski śrubokręt, potrzebny do wyjęcia zatrzasków trzymających podszybie, w ich miejsce w zestawie mamy dłuższe zatrzaski.
IMG_0582 Copy.JPG
IMG_0584 Copy.JPG

MichauSze

Nowy na Forum
Frunk dojechał, zamontowany
Zamawiałem tu na Ali
Suma część + przesyłka wyszła taniej niż na tych ogłoszeniach z darmową wysyłką
Część szła prawie 1,5 miesiąca
Zawartość torby z bagażnika mieści się idealnie, zostaje jeszcze miejsce na jakieś drobiazgi.
View attachment 28456
View attachment 28457
Też o tym myślę, daj znać jak to wygląda jeśli chodzi o wentylację. Trochę się tego obawiam ale z drugiej strony sprawdzałem komorę po jeździe i nie znalazłem żadnego z elementów nadmiernie rozgrzanego.
W weekend będę montował kamerę z nadzorem parkingowym - wyślę parę fotek - może komuś się przyda - plan jak wszystko podłączyć już jest, teraz tylko realizacja :)

Jobski

Fachowiec
Też o tym myślę, daj znać jak to wygląda jeśli chodzi o wentylację. Trochę się tego obawiam ale z drugiej strony sprawdzałem komorę po jeździe i nie znalazłem żadnego z elementów nadmiernie rozgrzanego.
Ale w elektryku nic się nie grzeje w czasie jazdy na tyle żeby to ciepło szło w jakikolwiek sposób pod maską do góry. To nie ICE żeby były znaczne straty w postaci ciepła.
Ja już się przyzwyczaiłem w Niro, że jeździsz z lodem / wodą na masce i te dopiero znikają w ciepłym garażu.

MichauSze

Nowy na Forum
Ale w elektryku nic się nie grzeje w czasie jazdy na tyle żeby to ciepło szło w jakikolwiek sposób pod maską do góry. To nie ICE żeby były znaczne straty w postaci ciepła.
Ja już się przyzwyczaiłem w Niro, że jeździsz z lodem / wodą na masce i te dopiero znikają w ciepłym garażu.
Dla mnie to nowość, siła przyzwyczajenia :) Czasami z tym ciepłem dzieją się różne ciekawe rzeczy :)