Nie, Philips +60% ale następne założę 200%. Ten retrofit jest legalny? Jeśli tak to rozważyłbymCo założyłeś, jakieś retrofity LED?
Nie, Philips +60% ale następne założę 200%. Ten retrofit jest legalny? Jeśli tak to rozważyłbymCo założyłeś, jakieś retrofity LED?
400h wystarczy do zimy i wtedy akurat zmienię na 200% które wytrzymują 250 czyli do wiosny. A strumień świetlny jest zdecydowanie lepszy od tego co było w standardzie. Mocy mają wszystkie po 55WMam słabe doświadczenia z tymi żarówkami +fyfdziesiąt. Szybko się palą i tak na prawdę nie świecą mocniej(bo max. "moc" jest ustalona przepisami), tylko bardziej na biało. Najlepsze doświadczenia z H7 miałem ze zwykłymi żarówkami "NARVA".
Potwierdzam, NARVA zaskakuje pozytywnie.Mam słabe doświadczenia z tymi żarówkami +fyfdziesiąt. Szybko się palą i tak na prawdę nie świecą mocniej(bo max. "moc" jest ustalona przepisami), tylko bardziej na biało. Najlepsze doświadczenia z H7 miałem ze zwykłymi żarówkami "NARVA".
Źle się wyraziłem, chodziłem o jasność, nie mogą mieć ponad maksymalne paramatry określone w homologacji. Ważne jest prawidłowe wykonanie, jak włókno będzie minimalnie nie w tym miejscu co trzeba to już reflektor będzie świecił gorzej.Mocy mają wszystkie po 55W![]()
A możesz napisać albo jeszcze lepiej dać linka do tego ustrojstwa?1. Dopiero wstawienie modułu CarlinKit CCPA dodającego bezprzewodowe CarPlay i AndroidAuto poprawiło sytuację z transmisją multimediów i mam już swoje ulubione Waze.
Ale tam już jest folia na ekranie.niemiłosiernie palcującego się ekranu. Liczę, że pojawi się w najbliższym czasie dopasowana folia która ograniczy palcowanie i zmieni ten ekran z błyszczącego w matowy.
U mnie nie pokazuje żadnych centymetrów.Kamera cofania jest ok natomiast czujniki odległości kłamią jak cholera, bo niby ładnie wyświetlają na ekranie nawet odległość w centymetrach
Fakt to był dla mnie lekki szok bo nie zauważyłem tego przed zakupem a niedawno przy pierwszym deszczu chcę wyczyścić tylną szybę, a tu zonk, nie ma czym. Myślę, że ten fragment po lewej z przodu i tylną trzeba będzie potraktować "niewidzialną wycieraczką".Drugą rzeczą na minus są wycieraczki szyb, czyli brak tylnej i strasznie duża martwa strefa przy lewym słupku od tej pojedynczej przedniej.
Jak dla mnie pewne rzeczy są zdecydowanie za małe i za słabo widoczne takie jak grafika auta w martwej strefie czy właśnie światła stopu.Grafika zegarów jest bardzo przyjemna, jedynie jak dla mnie pasek poboru/odzyskiwania prądu mógłby być jakiś czytelniejszy a nie w postaci cienkiej kreski. Dbałość o detale jest naprawdę niesamowita, np. autko które widzimy na środku zegarów pokazuje w czasie rzeczywistym to, że świecą nam się światła stop.
Proszę bardzoA możesz napisać albo jeszcze lepiej dać linka do tego ustrojstwa?
Możesz opisać gdzie jest ten głośniczek, szukałem ale go nie znalazłem oo nie wiem gdzie go szukaćHmm, wyłączenie tego głośniczka który wyje i udaje dźwięk silnika do 30km/h. Da się to prosto odpiąć i nawet pojeździłem tak moment ale przemyślałem sprawę i podłączyłem jeszcze raz. Nie chcę mieć problemów jakby ktoś nie słyszał jak cofam na parkingu pod biedronką.