Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?

• Thread starter Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
  • Start date
  • Tags
    None

jarqu

Posiadacz elektryka
Wydaje mi się że szybko zejdą z ceną po początkowych zamówieniach od osób które chcą coś szybko i tanio, bo nie oszukujmy się piękny samochód to to nie jest, dacia już wizualnie jest dużo ciekawsza. Reputacji jako marka nie ma żadnej, więc mogą grać tylko ceną. Także no pożyjemy zobaczymy.

Kyniolus

Zadomawiam się
Wydaje mi się że szybko zejdą z ceną po początkowych zamówieniach od osób które chcą coś szybko i tanio, bo nie oszukujmy się piękny samochód to to nie jest, dacia już wizualnie jest dużo ciekawsza. Reputacji jako marka nie ma żadnej, więc mogą grać tylko ceną. Także no pożyjemy zobaczymy.
tylko wizualnie, ma V2L i wiekszy bagaznik,w reszcie elementów wygrywa raczej Leapmotor.

Rexsio

Nowy na Forum
Cześć,
Wie może ktoś z Was jak wygląda zakończenie umowy Simply Drive dla klienta indywidualnego? Można auto wykupić a jeżeli tak to za ile po tych 2 latach?

Ev3

Pionier e-mobilności
Cześć,
Wie może ktoś z Was jak wygląda zakończenie umowy Simply Drive dla klienta indywidualnego? Można auto wykupić a jeżeli tak to za ile po tych 2 latach?
Albo będziesz płacił dużą ratę, albo totalnie nie będzie się to opłacać, w przypadku tego pojazdu...

Promocyjne leasingi Stellantisa polegają właśnie na tym, że określają wartość rezydualną po 2 latach na jakimś chorym poziomie, mocno wyższym niż realna wartość wtedy.

Nie wiem co oni planują zrobić z tą masą wynajętych w ten sposób pojazdów po tych 2 latach.....
Wygląda na odsuwanie w czasie problemów ze sprzedażą i emisjami.

Razgriz

Zadomawiam się
Dla tych, którzy wpadli na wątek, ale nie macali auta: jak za tę cenę, to jakościowo ten samochód wykonany jest zaskakująco bardzo dobrze. Byłem zdziwiony jak w tym siedziałem w sobotę.

Miejsca na nogi z tyłu brak, a bagażnik zmieści mniejsze zakupy :)

Ale w sumie... Na jeżdżenie dookoła komina, to - jeżeli ma ktoś prąd z fotowoltaiki lub gniazdko w garażu - lepsze to niż 1.9 TDI w mieście :)

jarqu

Posiadacz elektryka
Dla tych, którzy wpadli na wątek, ale nie macali auta: jak za tę cenę, to jakościowo ten samochód wykonany jest zaskakująco bardzo dobrze. Byłem zdziwiony jak w tym siedziałem w sobotę.

Miejsca na nogi z tyłu brak, a bagażnik zmieści mniejsze zakupy :)

Ale w sumie... Na jeżdżenie dookoła komina, to - jeżeli ma ktoś prąd z fotowoltaiki lub gniazdko w garażu - lepsze to niż 1.9 TDI w mieście :)
Wciąż uważam że 85 tys to za dużo jak na auto które za parę miesięcy może zniknąć z Europy tak jak się pojawiło. Niech zejdą z ceną nie grają na dotacje. Pokażą że traktują polski i europejski rynek serio to wtedy można się zastanawiać a tak to nikt tego nie kupi jedyne weźmie w leasing. Ale w sumie na tym im najbardziej zależy... aczkolwiek w obecnym programie liczbę osób które mogą z tego skorzystać jest mocno okrojona.

Last edited:
Cześć,
Jak poprosisz o ofertę, to poza ratą, masz też wartość wykupu auta podaną.
Raczej mało opłacalną.
Na Avengera, przy wpłacie 43k, 2 lata, 10k km rocznie i racie 200 pln, wykup po 2 latach to ponad 120k PLN, więc raczej nieopłacalne.

Jobski

Fachowiec
Raczej mało opłacalną.
Na Avengera, przy wpłacie 43k, 2 lata, 10k km rocznie i racie 200 pln, wykup po 2 latach to ponad 120k PLN, więc raczej nieopłacalne.
A ile chciałbyś zapłacić za auto które katalogowo kosztuje 170k zł. Wpłata własna + wykup to po prostu wartość auta.

jerzy

Nowy na Forum
Raczej mało opłacalną.
Możesz powiedzieć, czy prywatnie czy na działalność?

Czy na tego Avengera to teraz otrzymałeś ofertę?, mi przysłali ale na trzy lata i ok 700 m-c, w tym GAP RTI 118 ,35 zł

Last edited: