krzyss
Pionier e-mobilności
No ja mam max znizki i Warszawa. finalnie wychodzi mi 5000.- za wszystko.A to ze zniżką? OC+AC?
No ja mam max znizki i Warszawa. finalnie wychodzi mi 5000.- za wszystko.A to ze zniżką? OC+AC?
Jako że nie mam doświadczenia w tej materii, chciałbym się dowiedzieć czy otrzymana oferta jest dobra, czy zła.
Santander chwali się promocyjnym eko-leasingem 100%, ale dorzuca pakiet dodatkowych produktów, aby był możliwy rabat.
Bez OC/AC wyszło więc 107,82% (259 tys. -> 279 tys.). Opłaca się?
Dokładnie tak. Tylko warto pamiętać ze przy spółce Z o.o. ubezpieczenie zawsze jest droższe. 100% jest jak zawsze tylko na papierze ale realnie jest to w granicach 102 wiec i tak uczciwie jeśli ktoś się godzi na ratę 6k miesięcznie.dziwne to ubezpieczenie, to swego rodzaju oszustwo bo wartość auta spada. To tak jakby ubezpieczenie włączyć w ratę.
Więć to 100% okazuje sie nie takie 100%
Ubepieczenie brutto bo o takim moge mówic od kwoty 275 000 zł to u mnie w PZU ze zmizkami ok 6000 2019/20 zł a w tym roku 5 200 zł.
Więć płacisz ok 7000- 9000 więcej przez ten 3 letni okres.
ładowara / a własciwie Evse wallbox to poczekaj i poczytaj, sprawdx czym ja chcesz zalilac jaką masz instalację