Lidl, Kaufland, Biedronka...

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Czy teraz, kiedy Lidle są płatne to jeszcze działają restrykcje typu wyłączamy po godzinie ładowania?
No i czy są wyłączane razem z zamknięciem sklepu?
@cooler pisał, że gdzieś się po nocy na Lidlu ładował.

spietrza

Zadomawiam się
Z jaką aplikacją? Ja w aplikacji Lidl-a żadnych ładowarek w PL nie widzę. W aplikacji Lidl-a widzę ładowarki w DE, CZ, SK, AT, HU (po zmianie kraju w ustawieniach).
Z tego co wczoraj dowiedziałem się trwają prace integracyjne aby były :). Aktualnie to w Elocity jedynie mamy. Jednak przykład jest ładowarki na Zamenhofa w Poznaniu. W Elocity nie zobaczysz ładowarki a działa na parkingu Lidl. Jedynie bez aplikacji ładowanie zrealizujesz i np cena AC jest 1.85

r00tku

Posiadacz elektryka
Z tego co wczoraj dowiedziałem się trwają prace integracyjne aby były :). Aktualnie to w Elocity jedynie mamy. Jednak przykład jest ładowarki na Zamenhofa w Poznaniu. W Elocity nie zobaczysz ładowarki a działa na parkingu Lidl. Jedynie bez aplikacji ładowanie zrealizujesz i np cena AC jest 1.85
Teraz to już wszystkie Lidle mają te ceny...

OldSeb

Posiadacz elektryka
Ciekawe jak podejdzie do tematu Kaufland i Netto. Pod Netto w mojej okolicy ciągle cena 1.99PLN
Dziwne że ta cena wszędzie podobna - c.a. 2.40 PLN, zaczyna wyglądać jak zmowa cenowa.

kubatar

Pionier e-mobilności
Ciekawe jak podejdzie do tematu Kaufland i Netto. Pod Netto w mojej okolicy ciągle cena 1.99PLN
Dziwne że ta cena wszędzie podobna - c.a. 2.40 PLN, zaczyna wyglądać jak zmowa cenowa.
Na stacjach benzynowych również czesto ceny są takie same w pobliskich lokalizacjach. Podobne ceny to niekoniecznie efekt zmowy cenowej