Z tego co wczoraj dowiedziałem się trwają prace integracyjne aby byłyZ jaką aplikacją? Ja w aplikacji Lidl-a żadnych ładowarek w PL nie widzę. W aplikacji Lidl-a widzę ładowarki w DE, CZ, SK, AT, HU (po zmianie kraju w ustawieniach).
Teraz to już wszystkie Lidle mają te ceny...Z tego co wczoraj dowiedziałem się trwają prace integracyjne aby były. Aktualnie to w Elocity jedynie mamy. Jednak przykład jest ładowarki na Zamenhofa w Poznaniu. W Elocity nie zobaczysz ładowarki a działa na parkingu Lidl. Jedynie bez aplikacji ładowanie zrealizujesz i np cena AC jest 1.85
Może to ma związek ze wzrostem cen prądu od stycznia?Teraz to już wszystkie Lidle mają te ceny...
...oraz z tym, że znikomy procent budynków Lidla ma fotowoltaikę...Może to ma związek ze wzrostem cen prądu od stycznia?
Od dzisiajTeraz to już wszystkie Lidle mają te ceny...
Na stacjach benzynowych również czesto ceny są takie same w pobliskich lokalizacjach. Podobne ceny to niekoniecznie efekt zmowy cenowejCiekawe jak podejdzie do tematu Kaufland i Netto. Pod Netto w mojej okolicy ciągle cena 1.99PLN
Dziwne że ta cena wszędzie podobna - c.a. 2.40 PLN, zaczyna wyglądać jak zmowa cenowa.