bragyou
Posiadacz elektryka
DramatOd dzisiaj![]()
DramatOd dzisiaj![]()
A to nie ma Greenway ? Tak jak AldiCiekawe jak podejdzie do tematu Kaufland i Netto. Pod Netto w mojej okolicy ciągle cena 1.99PLN
Dziwne że ta cena wszędzie podobna - c.a. 2.40 PLN, zaczyna wyglądać jak zmowa cenowa.
Nie sprawdzałem globalnie ale Netto na mojej dzielni jest w Elocity, co do Kauflandów to nie mam pojęcia.A to nie ma Greenway ? Tak jak Aldi
U mnie to samo, sklep nie był mi po drodze ale skoro była ładowarka to wpadałem na zakupy tam. W tej sytuacji wolę na zakupy iść z buta do sklepu innej markiLipton z lidlem, do tej pory korzystałem zawsze w czasie zakupów z AC po 1,59, teraz nie ma sensu, ale raczej też zmienię miejsce gdzie robię zakupy.
Kaufland działa tylko w trakcie otwarcia sklepu. Bez aplikacji, bezpośrednio z terminala.Nie sprawdzałem globalnie ale Netto na mojej dzielni jest w Elocity, co do Kauflandów to nie mam pojęcia.
U mnie argumenty za lidlem vs biedronką były 2, ładowarka(nie mam własnej, ładuje się tylko na publicznych) i od czasu do czasu dobre piwko.U mnie to samo, sklep nie był mi po drodze ale skoro była ładowarka to wpadałem na zakupy tam. W tej sytuacji wolę na zakupy iść z buta do sklepu innej marki![]()
I cena za DC identyczna: 2.40 PLN, oczywiście przypadek.Kaufland działa tylko w trakcie otwarcia sklepu. Bez aplikacji, bezpośrednio z terminala.
Instrukcja ładowania
Kaufland i Lidl to to samo, więc ciężko się spodziewać czegoś innego.I cena za DC identyczna: 2.40 PLN, oczywiście przypadek.
Jest i KórnikLidl Kórnik pod Poznaniem.