bragyou
Posiadacz elektryka
Oni je wyłączają poza godzinami pracy? Wieczorem w UDT były offline.Możliwe, że to jest w GMT
Oni je wyłączają poza godzinami pracy? Wieczorem w UDT były offline.Możliwe, że to jest w GMT
U mnie były online z małą przerwą:Oni je wyłączają poza godzinami pracy? Wieczorem w UDT były offline.
Moja aplikacja pokazująca mapę ładowarek i dane o dostępności złącz: https://ev.warszawa.pl
Strona pokazuje tylko to co UDT/EIPA raportuje. Z jakiegoś względu niektórych ładowarek nie ma w bazie/na mapie EIPA. Też mnie to zastanawia, bo raportowanie do UDT to chyba jest teraz wymóg ?W Łodzi w styczniu LIDL uruchomił 8 ładowarek 60kW.
Dlaczego na Twojej stronie są tylko 2 ?
Te, których operatorem jest Lidl są widoczne w UDT nawet z ładowaniem. Tam, gdzie elo city jest z tym różnie. Do dziś jeden lidl, który znam a jest pod elo city nie widnieje kompletny w UDT, a działa i ma się dobrze.Strona pokazuje tylko to co UDT/EIPA raportuje. Z jakiegoś względu niektórych ładowarek nie ma w bazie/na mapie EIPA. Też mnie to zastanawia, bo raportowanie do UDT to chyba jest teraz wymóg ?
Po 1. Nie uruchomił. To tylko UDT potwierdził że otrzymał komplet dokumentów i mogą działać legalnie. Ale nie działają. Żaden z tych 8 nie działa.W Łodzi w styczniu LIDL uruchomił 8 ładowarek 60kW.
Dlaczego na Twojej stronie są tylko 2 ?
Są ale mają nie pełne dane, a ja w widoku z nowymi ładowarkami podaje tylko takie z pełnymi danymi. Te, które wymieniłeś nie mają dodanych punktów ładowania. Poklikaj sobie tutaj:https://eipa.udt.gov.pl/
tu się pojawiły wszystkie 9 uruchomione w styczniu a tych 7 u Ciebie nie widać:
ul. Gojwiczyńskiej 30 (Lidl Polska; Złącza: AC Typ2, 2 x DC CCS)
ul. Konstytucyjna 1B (Lidl Polska; Złącza: AC Typ2, 2 x DC CCS)
ul. Piłsudskiego 151 (Lidl Polska; Złącza: AC Typ2, 2 x DC CCS)
ul. Pomorska 75 (Lidl Polska; Złącza: AC Typ2, 2 x DC CCS)
ul. Rzgowska 132 (Lidl Polska; Złącza: AC Typ2, 2 x DC CCS)
ul. Zana 3/11 (Lidl Polska; Złącza: AC Typ2, 2 x DC CCS)
ul. Zaolziańska 42 (Lidl Polska; Złącza: AC Typ2, 2 x DC CCS)