A ja mam taką ciekawostkę. Dzisiaj w okolicach godziny 20 wyskoczyło mi powiadomienie z aplikaji bankowej, że elocity ściągnęło mi 1PLN z konta. Tylko że ja sobie właśnie siedziałem w domu i moje obydwa auta stały w garażu. No to wszedłem w apkę elocity żeby sprawdzić co jest grane i odpiąć kartę płatniczą, żeby mi więcej nie ściagnęło. Tylko że to się nie powiodło, bo apka elocity mi pokazuje, że... ja właśnie ładuję samochód :O
No to przerwałem ładowanie z apki i od razu telefon na infolinię żeby wyjaśnić co jest grane. W trakcie rozmowy z infolinią odpiąłem kartę z apki, wtedy to już przeszło. Ktoś się na moje konto załadował za 2,50PLN. Okazało się, że autoryzował ładowanie kartą elocity. Kartą, którą właśnie mam w ręce :/ Ładowanie odbyło się w Lesznowoli, więc dobre 350km ode mnie. No i teraz pytanie: czy ktoś z Was ładował się pod lidlem w Lesznowoli w okolicach godziny 20? Co jest w ogóle grane? Tak jakby czyjaś karta była podpięta do mojego konta. Tylko nie mogę zweryfikować czy moja karta jest podpięta do mojego konta, bo numeracja kart w apce wygląda zupełnie inaczej niż numeracja kart wydrukowana na kartach.