Skandal, psucie rynku!Wpiąłem wtyczkę, nacisnąłem przycisk wyboru złącza i poszło. Nawet pieniędzy nie chciało.
Specjalnie dla Ciebie dodałem wiersz pokazujący ilość ładowarek bez wtyczek, co powoduje brak informacji o mocy i nie wyświetlało się u mnie - na samej górze tabeli. W lutym są takie 2 sztuki@Michal chyba jest jakiś problem z dodawaniem nowych stacji do mapy, no nie chce mi się wierzyć, że do 11 lutego pojawiły się tylko 3 nowe stacje.
Dodałem nawet listowanie tych miejsc ładowania bez dodanych punktów, więc jak klikniecie 25 przy styczniu 2025, to zobaczycie, które ładowarki Lidl dodał ale bez informacji o mocy.Specjalnie dla Ciebie dodałem wiersz pokazujący ilość ładowarek bez wtyczek, co powoduje brak informacji o mocy i nie wyświetlało się u mnie - na samej górze tabeli. w lutym są takie 2 sztuki.
Od kilku tygodni mam koło siebie 2 nowe ładowarki które nie widnieją w EIPA a działają normalnie.Mam pewną teorię. Ładowarki pojawiały się w tym tygodniu, od Lidla. Jednak operator nie wypełnia wszystkich danych w eipa, nie podaje tzw charging_solutions ani connectors, przez co brakuje informacji o złączach i mocy. Na stronie Michała nie pojawiają się przez to takie ładowarki, chociaż są widoczne na stronie eipa, a przynajmniej część z nich realnie działa - np jedna lub dwie w moich okolicach.
Bazowanie na tych danych z eipa to ciężka sprawa, ciągle tam czegoś brakuje, operatorzy beztrosko podchodzą do tematu uzupełniania danych.
Specjalnie dla Ciebie dodałem wiersz pokazujący ilość ładowarek bez wtyczek, co powoduje brak informacji o mocy i nie wyświetlało się u mnie - na samej górze tabeli. W lutym są takie 2 sztuki![]()
Teraz to się coś rozjechało i ciężko cokolwiek sprawdzić w temacie nowych ładowarek, chyba pokazuje tylko te bez przypisanej mocy.Dodałem nawet listowanie tych miejsc ładowania bez dodanych punktów, więc jak klikniecie 25 przy styczniu 2025, to zobaczycie, które ładowarki Lidl dodał ale bez informacji o mocy.