dlaczego Niestety ? Nie ma różnic w parametrach. przynajmniej nikt nic nie wieNiestety ja mam 3d7, odebrane 27 marca
Last edited:
dlaczego Niestety ? Nie ma różnic w parametrach. przynajmniej nikt nic nie wieNiestety ja mam 3d7, odebrane 27 marca
Tak, Berlin. Data produkcji nie wiem jaka niestety, ale podejrzewam ze początek marca 2023.Berlin? Data produkcji?
Nowe silniki, to wyższa sprawność, która pozwala na niższe zużycie energii podczas normalnej jazdy lub też uzyskanie wyższych momentów obrotowych, plus ulepszony falownik oraz chłodzenie i większa niezawodność.dlaczego Niestety ? Nie ma różnic w parametrach. przynajmniej nikt nic nie wie
Silnik 3D6 jest stosowany do dwóch lat.Witam wszystkich forumowiczów, jestem tu nowym czytelnikiem i …. Szczęśliwym posiadaczem TMY od wczoraj 🤩. Jest to model RWD o kodzie silnika 3D6. Ma moc 235 kW (jakieś 320 KM) i jest nowością, bo w urzędzie podczas rejestracji nie było go w systemie 😅
Dzięki za info 😅, natomiast pan w urzędzie mówił, że wszystkie dotąd rejestrowane TMY RWD miały silniki o mocy 220 kW i inne masy, więc wszystkie dane musiał wpisywać ręcznie i zażartował, że dostałem 25 KM w gratisie 😜Silnik 3D6 jest stosowany do dwóch lat.
Jest montowany w 4 odmianach mocy i np. typ 3D6 235 kW występuje w TM3 P, TMY RWD oraz TMY P![]()
Proszę bardzoWrzucilibyście parametry tych nowych Tesli z homologacji, interesują mnie ich dokładne masy, moce silników (max, godzinne, chwilowe etc) oraz dane WLTP. Możecie wywalić VIN i wrzucić skan reszty.
Czy waga aut ze starymi silnikami i waga aut z nowymi się różni?
Fajne info, ma ktoś może dla tego nowego silnika seri 4Dx ( w p. 21) - jestem ciekaw jaka jest różnica seria 3Dx a 4Dx...Proszę bardzo