lookash_c
Pionier e-mobilności
Nie, generalnie przy prywatnym zakupie nie ma wymogu określonego przebiegu.moze ma karte duzej rodziny? Wtedy tez trzeba robic km?
Nie, generalnie przy prywatnym zakupie nie ma wymogu określonego przebiegu.moze ma karte duzej rodziny? Wtedy tez trzeba robic km?
Nie dojedzie, dopłynie.A dojedzie ?![]()
Wydaje mi się, że w filmie wspominał o zakupie w leasingu na firmę.Nie, generalnie przy prywatnym zakupie nie ma wymogu określonego przebiegu.
dofinansowanie 27tys więc raczej karta dużej rodziny (87s filmu)Wydaje mi się, że w filmie wspominał o zakupie w leasingu na firmę.
Esencja, ja też mam dobrego przyjaciela z którym 22 lata się znamy, i też mnie tak próbuje grillować jak o motoryzacji rozmawiamy, ale już ostatnio mięknie, jak na argumenty zaczęliśmy rozmawiać, to został mu jeden - on uwielbia gang silnika i wydechu.
On lubi też track day na torze zrobić, i już dwa razy silnik wymieniał w aucie
Czekam aż go zabiorę nową TM3P na tor, co wtedy powie![]()
Kojarzy mi się wypowiedź Pana Jacka w teście jakiegoś elektryka gdzie pojechał na najbliższą dla siebie ładowarkę (AC) o mocy 22kW i narzekał, że ma jakiś wadliwy samochód bo mu się ładuje tylko z mocą 11kW. Gdzie z tego co pamiętam to ten model miał tylko ładowarkę pokładową 11kW, więc tutaj Pan Jacek wykazał się wspaniałą nieznajomością specyfiki ładowania samochodu elektrycznego.Ludzie, dajcie luz Bąkowi, jeżeli chcecie zobaczyć jak wygląda prawdziwy betonu to zapraszam na kanał Jacka balkana, to jest przykład hit, koleś jeszcze do niedawna ( ostatnio mniej, śmiem stwierdzić że już odpuścił) z wypiekami na twarzy, z radością cytował prezesów koncernów motoryzacyjnych którzy mówili że EV to zło, gdy wpadł mu jakieś raport z firmy motoryzacyjnej ( oczywiście takiej co jest z EV w czarnej dup..) co ganiła EV to robił z tego dogmat, liczył emisję CO2 na zasadzie EV: pełen cykl od kopalni, ICE: to co tylko leci z rury. No takie smaczki że hej. Kiedyś współpracowałem z jednym dziennikarze i powiedział mi że Jacek to taki poszukiwacz sensacji i tyle, no więc niektórzy tacy są, inni się zmieniają a dla innych jest już za późno.