Łukasz Bąk z caroseria prywatnie kupił TM3

luki

Pionier e-mobilności
Dokładnie tak. I co ciekawe największe zainteresowanie przejawiają osoby, których bym o to nie podejrzewał.
A co do Caroserii/e-Caroserii/Bąka - są to kanały w pewnym stopniu opiniotwórcze, i osoba, która jest twarzą kupiła auto elektryczne, i tym samochodem jeździ (kilometry nie zrobią się same, chciałbym tutaj jeszcze przywołać wątek żony ;) ) to w nasz polski świat pójdzie informacja, że jednak można "tym" jeździć, nie wybucha, garaż się jeszcze nie spalił, infrastruktura do ładowania nie jest taka zła (wiadomo - zawsze może być lepsza), itd.
Tak więc trzymamy kciuki za żonę Bąka, żeby była zadowolona ☺️

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Mnie tylko ciekawi jak on chcę zrobić km aby na dotację załapać się, myślę że do Chorwacji będzie musiał jechać

Ev3

Pionier e-mobilności
Mnie tylko ciekawi jak on chcę zrobić km aby na dotację załapać
W 2 lata zrobiliśmy 60 kkm, a nawet więcej.
I to przy pracy na home office.
Tylko jazdy prywatne, Chorwacja i owszem, była 2 razy, ale to nawet nie 10 kkm z przebiegu.
Fakt - to główne auto w rodzinie, drugie robi już mniej.

Bandtio83

Posiadacz elektryka
W 2 lata zrobiliśmy 60 kkm, a nawet więcej.
I to przy pracy na home office.
Tylko jazdy prywatne, Chorwacja i owszem, była 2 razy, ale to nawet nie 10 kkm z przebiegu.
Fakt - to główne auto w rodzinie, drugie robi już mniej.
to jest do zrobienia, oczywiście, ale jego praca to jazda i testowanie innych samochodów, wyobraź sobie że regularnie byś dostawał nowe autka do sprawdzenia, często zatankowane/załadowane, do tego jakaś karta to tankowania/ładowania, i tym jest cały "problem"